Συλλαλητήρια με τρακτέρ στη Λάρισα

Συλλαλητήρια διοργανώνει η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων ν. Λάρισας τις επόμενες ημέρες, όπου καλεί τους αγρότες να βγουν με τα τρακτέρ.

Αναλυτικά, σε σχετική ανακοίνωση επισημαίνονται τα εξής:

«Η ΕΟΑΣΝΛ χαιρετίζει τους αγρότες και κτηνοτρόφους που συμμετείχαν στην απεργιακή συγκέντρωση στην Λάρισα με τα αγροτικά μηχανήματα τους.

Μαζί με τους εργαζόμενους και αυτοαπασχολούμενους στείλαμε μήνυμα ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και όλοι όσοι στηρίζουν αυτές τις πολιτικές θα μας βρίσκουν απέναντι τους.

Η ΕΟΑΣΝΛ καλεί τους αγρότες και κτηνοτρόφους του Νομού να συμμετέχουν μαζικά και δυναμικά στην Πανελλαδική Σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στην Λάρισα την ερχόμενη Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι στην ΔΕΥΑΛ.

Συνεχίζοντας ακατάπαυστα τον αγώνα για τα προβλήματα που αφορούν τους μικρομεσαίους αγρότες και κτηνοτρόφους του Νομού μας, η ΕΟΑΣΝΛ διοργανώνει δυο αγωνιστικά συλλαλητήρια με τρακτέρ:
ΣΑΒΒΑΤΟ 16 Δεκεμβρίου και ώρα 11 το πρωί στον Τύρναβο στην κεντρική πλατεία
ΤΡΙΤΗ 19 Δεκεμβρίου και ώρα 11πμ το πρωί στην κεντρική πλατεία Αγιάς

Καλούμε τους συναδέλφους των περιοχών αυτών να συμμετέχουν μαζικά με τα τρακτέρ τους στις συγκεντρώσεις, οι Α.Σ να εντείνουν τις εξορμήσεις και περιοδείες ώστε να στείλουμε μαχητικό μήνυμα ότι με τους αγώνες μας μπορούμε να έχουμε αποτελέσματα».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.