Συλλήψεις με λαθραία τσιγάρα και καπνό σε Τρίκαλα και Καρδίτσα

Συλλήψεις με πακέτα λαθραίων τσιγάρων και ποσότητες αφορολόγητου καπνού περιλαμβάνει το αστυνομικό δελτίο σε Τρίκαλα και Καρδίτσα.

Αναλυτικά, τα περιστικά:

-Συνελήφθησαν χθες (24-04-2018) το βράδυ στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, δύο ημεδαποί, ηλικίας 55 και 57 ετών, διότι κατελήφθησαν να κατέχουν τρεις νάιλον συσκευασίες με καπνό, συνολικού βάρους (1500) γραμμαρίων, οι οποίες δεν έφεραν την ειδική ένσημη ταινία φορολόγησης και κατασχέθηκαν.

-Συνελήφθη χθες (24-04-2018) το πρωί στους Σοφάδες, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σοφάδων, ένας 29χρονος ημεδαπός, διότι σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (150) πακέτα τσιγάρων, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ένσημη ταινία φορολόγησης.

-Συνελήφθη χθες (24-04-2018) το μεσημέρι στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Καρδίτσας, ένας 39χρονος υπήκοος Πακιστάν, διότι κατελήφθη να κατέχει (750) πακέτα τσιγάρων και (59) τυποποιημένες συσκευασίες καπνού, των (50) γραμμαρίων η καθεμία, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ένσημη ταινία φορολόγησης και κατασχέθηκαν.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.