ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: Τα ονόματα που «έπεσαν στο τραπέζι» για την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Εκτενής κουβέντα έγινε το βράδυ της Τετάρτης σε τηλεδιάσκεψη που είχαν κεντρικά και τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ σχετικά με την επικείμενη αυτοδιοικητική μάχη στην Περιφέρεια Θεσσαλίας…

Στη διαδικασία συμμετείχαν και από τις τέσσερις Περιφερειακές Ενότητες τα μέλη της Περιφερειακής Συντονιστικής Επιτροπής Θεσσαλίας, βουλευτές, υποψήφιοι βουλευτές, μέλη Κεντρικής Επιτροπής, Συντονιστές Νομαρχιακών Επιτροπών, στελέχη Νεολαίας κ.α.

Το πρώτο θέμα που αναλύθηκε είχε να κάνει με τη στρατηγική που θα ακολουθήσει το κόμμα ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Οκτωβρίου και τις δυνατότητες συνεργασιών – όπου αυτές είναι εφικτές – ώστε οι μάχες να δοθούν υπό τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις.

Από την άλλη – δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά – έπεσαν στο τραπέζι και συγκεκριμένα ονόματα, για τα οποία έγινε συζήτηση, ενώ τις τελικές αποφάσεις θα λάβει το προσεχές χρονικό διάστημα η Πολιτική Γραμματεία.

Στο πλαίσιο αυτό συζητήθηκαν διάφορες εναλλακτικές όπως η επιστράτευση νυν βουλευτών του κόμματος – στη χθεσινή διαδικασία συμμετείχαν οι Βασίλης Κόκκαλης και Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος – χωρίς να υπάρξει κάτι περισσότερο για την συγκεκριμένη προοπτική.

Παράλληλα, κουβέντα έγινε για τους Απόστολο Παπατόλια, Δημήτρη Κουρέτα και Νίκο Ράπτη, με τα στελέχη να εκφράζουν την γνώμη τους.

Βέβαια, εξετάστηκε και το ενδεχόμενο επιστράτευσης στελεχών, όπου εκεί τέθηκε το όνομα της Ζωής Ακριβούλη, το οποίο συγκέντρωσε θετικές γνώμες με βάση τα χαρακτηριστικά που διαθέτει η συνολική παρουσία της.

Όπως και αν είναι σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις στο συγκεκριμένο μέτωπο…

Πηγή: Larissanet.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.