«Θέλουμε απαντήσεις από τον κ. Αγοραστό για το έγκλημα των Τεμπών»

Στην Περιφέρεια Θεσσαλίας και στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας, βρέθηκε ο Χρήστος Κωνσταντινίδης, μέλος του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων των Τεμπών, ζητώντας απαντήσεις για τα εξώδικα που έχουν σταλθεί τον περασμένο Αύγουστο και Σεπτέμβριο κι ακόμα παραμένουν αναπάντητα.

Ο ίδιος ανέφερε πως ζητούν απαντήσεις από τον πρώην περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστό, σχετικά με το από πού πήρε εντολές για το μπάζωμα του τόπου του δυστυχήματος, αλλά και πολλών ζητημάτων ακόμα.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Συμμετέχουμε στα θέματα του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας, καθώς από τον περασμένο Αύγουστο έχουμε καταθέσει την πρώτη εξώδικη δήλωση στον κ. Αγοραστό. Μετά από δέκα μέρες πήραμε την πρώτη απάντηση που δεν απάντησε σε καμία από τις ερωτήσεις μας, αλλά επικαλέστηκε το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας και της παρουσίας ανώτερου κλιμακίου και ήταν συναρωγός στην υπόθεση του μπαζώματος.

Στείλαμε δεύτερο εξώδικο στις 11 Σεπτεμβρίου και δεν πήραμε απάντηση. Το εξώδικο δεν βρέθηκε πουθενά και το θέσαμε το θέμα στο Περιφερειακό Συμβούλιο για να δούμε τι συνέβη ακριβώς στην Περιφέρεια Θεσσαλίας.

 

 

Θέλουμε να δοθούν απαντήσεις, δηλαδή από πού πήρε εντολές ο κ. Αγοραστός , για ποιο λόγο έγινε το συγκεκριμένο μπάζωμα, αλλά και με ποια υλικά, γιατί έγινε χωρίς την παρουσία δικαστικών αρχών, πού μεταφέρθηκαν τα βαγόνια, αλλά και πολλές απαντήσεις σχετικά με το δυστύχημα των Τεμπών».

 

 

 

Πηγή: Larissanet.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.