Θεσσαλία: Δωδεκάχρονοι λήστεψαν… δωδεκάχρονους!

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Σε τόπος συνάντησης και συναναστροφής, αλλά και αρκετών περιστατικών βίας μεταξύ ενηλικών αναδεικνύεται η περιοχή του Φρουρίου στη Λάρισα, εκεί όπου το βράδυ του Σαββάτου έλαβε χώρα ένα ακόμη σοβαρό περιστατικό, του οποίου επιλήφθηκε η αστυνομία.

Κατά πληροφορίες δύο δωδεκάχρονοι, με τη χρήση απειλών και λεκτικής βίας λήστεψαν άλλους δύο δωδεκάχρονους, τους οποίους εξανάγκασαν να βγάλουν τα – αρκετών δεκάδων ευρώ – αθλητικά τους παπούτσια!

Τα θύματα ειδοποίησαν τις οικογένειές τους και την αστυνομία, η οποία εντόπισε τον έναν εκ των δύο δραστών ο οποίος μάλιστα φορούσε τα κλεμμένα παπούτσια. Ο άλλος ανήλικος – τα στοιχεία του οποίου είναι γνωστά – διέφυγε της σύλληψης, ενώ αναζητούνται και οι γονείς τους για το αδίκημα της παραμέλησης ανηλίκου.

Πηγή: onlarissa.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.