Θλίψη για την προϊσταμένη νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου Λάρισας

Πέθανε έπειτα από επιπλοκές που σχετίζονται με τον κορωνοϊό η προϊσταμένη του νοσηλευτικού τμήματος της Ουρολογικής Κλινικής του ΓΝΛ, Αναστασία Παρασκευούδη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ΕΡΤ, η 57χρονη νοσηλευόταν για περισσότερο από ένα μήνα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Covid-19 στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας.

Η εκλιπούσα, που άφησε σήμερα την τελευταία της πνοή στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, σε ηλικία 57 ετών, ήταν μητέρα ενός παιδιού και αδελφή της πρώην πολιτευτού και προέδρου του Ελληνικού Οργανισμού Περιβάλλοντος, Θέκλας Παρασκευούδη.

Συντετριμμένοι οι συνάδελφοί της στο νοσοκομείο Λάρισας
Σύμφωνα με πληροφορίες του τοπικού μέσου Larissapress, η 57χρονη είχε εμφανίσει συμπτώματα κορωνοϊού και λίγες ημέρες αργότερα εισήχθη στο ΓΝΛ και στη ΜΕΘ, όπου έδωσε πολυήμερη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Οι συνάδελφοί της και η διοίκηση του νοσοκομείου είναι συντετριμμένοι για τον χαμό της και όλοι μιλούν για μια επιστήμονα με εξαιρετική κατάρτιση, η οποία αφήνει πίσω της ένα σημαντικό έργο και την προσωπική της «σφραγίδα» στην κλινική που διηύθυνε επί χρόνια.

«Έκοψες την ψυχή μας στα δύο»
«Αδελφάκι μου αγαπημένο καλό ταξίδι και σου αξίζει μόνο δίπλα στους αγγέλους να είσαι!! (Ήσουν τόσο ευτυχισμένη στο τελευταίο μας ταξίδι στον μονάκριβό σου Θωμά στις Οινούσσες…) σε λατρεύω… έκοψες την ψυχή μας στα δύο» έγραψε πριν από λίγες ώρες στον λογαριασμό της στο facebook η αδελφή της εκλιπούσης, Θέκλα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.