Θλίψη για τον θάνατο 44χρονου

Χθες άφησε την τελευταία του πνοή σε νοσοκομείο των Αθηνών, όπου νοσηλευόταν, ο Τρικαλινός ανθυπασπιστής του Λιμενικού Σώματος Γιάννης Ασπρούδης, σε ηλικία μόλις 44 ετών.
Ο Γιάννης Ασπρούδης γεννήθηκε στο Ξυλοχώρι Τρικάλων και σε πολύ μικρή ηλικία έχασε τον πατέρα του. Τελείωσε το δημοτικό σχολείο στο Βροντερό και το λύκειο στα Τρίκαλα. Φιλεργατικός από μικρός, δούλευε συνεχώς μετά το τέλος της σχολικής του εκπαίδευσης, για να στηρίξει την οικογένειά του.
Προ εικοσαετίας περίπου εγκαταστάθηκε στη Χίο, όπου εργάστηκε στο Λιμενικό Σώμα. Συμμετείχε σε μεγάλο αριθμό επιχειρήσεων διάσωσης προσφύγων σε πολλά νησιά του Αιγαίου, όπου διακρίθηκε για το θάρρος του και την αυταπάρνησή του.
Ο Γιάννης Ασπρούδης τον περασμένο Ιανουάριο υπέστη οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου. Μεταφέρθηκε στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών, όπου νοσηλευόταν μέχρι χθες στην εντατική, αφήνοντας την τελευταία του πνοή.
Η είδηση του άδικου θανάτου του γέμισε με θλίψη συγγενικά πρόσωπα και φίλους του στα Τρίκαλα και στη Χίο. Αφήνει πίσω του τη σύζυγό του Αθηνά και τον 14 χρονο γιο του.

Η Κηδεία του, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στις 7 Σεπτεμβρίου ,στις 17:00, στη Χίο , όπου ζούσε και εργαζόταν τα τελευταία 20 χρόνια

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.