Θλίψη για τον θάνατο 48χρονου

Θλίψη στην κοινωνία της Λάρισας και ειδικότερα στην αθλητική οικογένεια προκάλεσε η είδηση του θανάτου του Δημήτρη Σδούγκα ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών ύστερα από πολύχρονη μάχη που έδωσε με ασθένεια, αφήνοντας πίσω την οικογένειά του.

Ο Δημήτρης Σδούγκας που ήταν αθλητής και παράγοντας στην ομάδα του Ιπποκράτη που σε συλλυπητήρια ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
«Ημέρα πένθους η σημερινή για την οικογένεια του Α.Ο. ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ. Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΔΟΥΓΚΑΣ δυστυχώς έχασε την μάχη που έδωσε τα τελευταία 10 χρόνια με την επάρατο και τα ξημερώματα «έφυγε» από κοντά μας.

Ήξερε πως ήταν μια δύσκολη μάχη, το πάλεψε αλλά με αυτόν τον αντίπαλο κανείς δεν βγήκε ποτέ νικητής. Αφήνει πίσω του την γυναίκα του Δήμητρα, την κόρη του Κατερίνα την μητέρα του, τον αδελφό του, πολλούς συγγενείς και πάρα πολλούς φίλους.

Ο Δημήτρης υπήρξε ποδοσφαιριστής στην ομάδα μας, προπονητής στην ακαδημία μας και γενικός αρχηγός. Η κηδεία του θα γίνει αύριο στις 11.30 από τον Ιερό Ναό της Αγίας Αικατερίνης. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του».

Η Ρ. ΚΑΡΑΛΑΡΙΩΤΟΥ

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και η Ρένα Καραλαριώτου στον συνδυασμό της οποίας συμμετείχε ο άτυχος 48χρονος.

Πιο συγκεκριμένα η κ. Καραλαριώτου τονίζει:

«Συντετριμμένοι, εγώ προσωπικά και όλοι οι δημοτικοί ,κοινοτικοί και υποψήφιοι σύμβουλοι της παράταξης μας, αποχαιρετούμε τον Δημήτρη Σδούγκα που έφυγε από τη ζωή τόσο νέος . Με τον Δημήτρη δώσαμε μαζί τον αγώνα στις δημοτικές εκλογές το 2014 και το 2019 .

Αποχαιρετώ έναν ηθικό και ακέραιο νέο άνθρωπο, έναν μαχητή της ζωής , που έδωσε πολλά στην κοινωνία της Λάρισας και ειδικά στη συνοικία Παπασταύρου . Μάχιμος μέχρι την τελευταία στιγμή και πάντα πρόθυμος να προσφέρει με κάθε τρόπο.

Θέλω να εκφράσω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του .

Κανείς μας δεν πρόκειται να τον ξεχάσει.

Καλό ταξίδι Δημήτρη … »

Πηγή: https://paidis.com/

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.