Θλίψη για τον θάνατο πρώην αντιδημάρχου

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Ένας πολύ αγαπητός άνθρωπος στην περιοχή της Ελασσόνας δεν βρίσκεται πια στη ζωή. Σαν κεραυνός έπεσε η δυσάρεστη είδηση του θανάτου του Σάκη Δαρδούμπα που απεβίωσε σε ηλικία 67 ετών.

Γεννημένος στη Φαρμάκη Ελασσόνας διακρίθηκε για την προσφορά του στον πολιτισμό της περιοχής. Μάλιστα τέλεσε αντιδήμαρχος του πρώην δήμου Σαρανταπόρου.

Ασχολήθηκε με τον τουρισμό διατηρώντας ταξιδιωτικό πρακτορείο ενώ σχετικά προσφάτως είχε συνταξιοδοτηθεί και αποφάσισε να ασχοληθεί με την συγγραφή βιβλίων για τον Όλυμπο που τόσο αγάπησε και ήταν κομμάτι αυτού.

Επίσης, ήταν πρόεδρος και ιδρυτικό μέλος του Φιλοσοφικού Ομίλου Θεσσαλίας «Η Μήτις».

Η κοινωνία της Ελασσόνας πενθεί για τον χαμό ενός δικού της παιδιού. Αφήνει πίσω του την οικογένειά του, συγγενείς και πολλούς φίλους.

Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα το μεσημέρι της Κυριακής, και ώρα 3.30 μ.μ. στη γενέτειρά του, Φαρμάκη Ελασσόνας.

Η οικογένεια του εκλιπόντος ενημερώνει πως όποιος επιθυμεί, αντί στεφάνων μπορεί να καταθέσει συμβολικό χρηματικό ποσό στο Ίδρυμα «Άσπρες Πεταλούδες» στο Βόλο (τηλ. 2421066150).

Πηγή: onlarissa.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.