Θρήνος για τον 37χρονο αστυνομικό- «Θα συμπαρασταθούμε με κάθε δυνατό τρόπο»

Στο πένθος βυθίστηκε το αστυνομικό σώμα και τα Τρίκαλα για τον τραγικό θάνατο του 37χρονου αστυνομικού Σπύρου Μπαντίκου σε τροχαίο τα ξημερώματα της Δευτέρας στην Αθήνα.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα της Δευτέρα στο ύψος της συμβολής της λεωφόρου Αθηνών με την οδό Αντιγόνης, στην Αθήνα.

Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ζευγάρι, έφυγε προς τα δεξιά ενώ βρισκόταν στη μεσαία λωρίδα. Δίπλα στο αυτοκίνητο μοτοσικλέτα, με αναβάτες τον 37χρονο Μπαντίκο και έναν 19χρονο.

Η μηχανή με τους δύο άνδρες έπεσε σε δύο σταθμευμένα οχήματα. Χρειάστηκε η παρέμβαση της πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό των επιβατών που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» όπου και κατέληξαν.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου έχει συλληφθεί.

Η Τροχαία διερευνά τις ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος.

Η κηδεία του 37χρονου αστυνομικού θα γίνει την Τετάρτη στις 13:00 στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων Παλαιοπύργου Τρικάλων.

Το Σωματείο Ειδικών Φρουρών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής σε ανακοίνωσή του αποχαιρετά τον άτυχο αστυνομικό.
«Το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α. για μια ακόμα φορά βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει τον άδικο χαμό ενός ακόμα αγαπητού Συναδέλφου και μέλους του Σωματείου.

» Ο Υπ/κας ΜΠΑΝΤΙΚΟΣ Σπυρίδων που υπηρετούσε στην Υδ/νση Περιπολιών, ηλικίας 37 ετών, έφυγε ξαφνικά και άδικα από κοντά μας σήμερα 22/05/2023 τα ξημερώματα όταν, υπό συνθήκες οι οποίες διερευνώνται, η μοτοσυκλέτα στην οποία επέβαινε μαζί με έτερο συμπολίτη μας 19 ετών ο οποίος βρήκε και αυτός τραγικό θάνατο, συγκρούστηκε με διερχόμενο όχημα. Παρότι μεταφέρθηκαν άμεσα στο Νοσοκομείο, υπέκυψαν και οι δυο στα τραύματά τους!

» Η οικογένεια των Ειδικών Φρουρών και το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α. εκφράζει τα βαθιά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Συναδέλφου μας που θα επιδιώξει να της συμπαρασταθεί με κάθε δυνατό τρόπο. Επίσης το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α. εκφράζει με συντριβή και οδύνη, τα θερμά συλληπητήριά του και στην οικογένεια του νεαρού συμπολίτη μας».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.