Θύμα ξυλοδαρμού ο πρώην διοικητής του Νοσοκομείου Τρικάλων!

Την απρόκλητη επίθεση συζύγου νοσηλεύτριας και προϊσταμένης κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων, δέχθηκε ο πρώην διοικητής του Νοσοκομείου Δημήτρης Παρθένης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TV10.gr η επίθεση και ο ξυλοδαρμός του πρώην διοικητή σημειώθηκε στην οδό Ασκληπιού κοντά στη συμβολή της με την οδό Βαλαωρίτου όταν ο κ. Παρθένης περνούσε από το συγκεκριμένο σημείο συνοδευόμενος από τον ανήλικο γιό του.Ξαφνικά, δέχθηκε πισώπλατο χτύπημα στο κεφάλι για να ακολουθήσουν και νέα χτυπήματα από τον εξαγριωμένο σύζυγο νοσηλεύτριας που κατά το παρελθόν είχε έρθει σε διαμάχη με τον διοικητή για υπηρεσιακούς λόγους.

Αμέσως μετά τη λήξη του συμβάντος ο πρώην διοικητής βρέθηκε στο τμήμα επειγόντων περιστατικών του Νοσοκομείου όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και ακολούθως μετέβη στην Διεύθυνση Αστυνομίας Τρικάλων όπου και υπέβαλε μήνυση κατά του δράστη της επίθεσης.
Σύμφωνα με τον κ. Παρθένη ο ίδιος άνδρας του είχε επιτεθεί ξανά πριν από τρείς περίπου εβδομάδες ρίχνοντας του κλωτσιά στο πόδι.
Αξιοσημείωτη είναι η μαρτυρία του πώς μέσα στις ύβρεις που εξαπέλυσε εναντίον του ήρθε και η απειλή. Πιο συγκεκριμένα όπως αναφέρει ο κ. Παρθένης ο οποίος μάλιστα επικαλείται και την παρουσία αυτοπτών μαρτύρων, ο εξαγριωμένος δράστης κρατώντας στα χέρια του την κομματική του ταυτότητα που ανέφερε πως είναι μέλος της Ν.Δ., απείλησε τον πρώην διοικητή λέγοντας του πώς τώρα ήρθε η ώρα να πληρώσει.
Αξίζει να σημειωθεί πως η νοσηλεύτρια σύζυγος του δράστη και σήμερα προϊσταμένη κλινικής, είχε τοποθετηθεί το 2010 σε θέση υψηλής ευθύνης του Νοσοκομείου από την τότε κυβέρνηση του Γεωργίου Παπανδρέου, γεγονός που καταδείκνυε και την κομματική της ταυτότητα που ανήκε στο κυβερνών κόμμα και συγκεκριμένα στο ΠΑΣΟΚ.
Τέλος άξιο αναφοράς είναι και το γεγονός πως οι δύο πλευρές βρίσκονται εδώ και χρόνια σε δικαστική διαμάχη με αφορμή την αποπομπή από την υψηλόβαθμη θέση που κατείχε στο Νοσοκομείο Τρικάλων η σύζυγος του δράστη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.