Τι κατέθεσε ο οδηγός που παρέσυρε τη 19χρονη Μάρθα

Στο πένθος έχει βυθιστεί η κοινωνία των Τρικάλων από τον θάνατο της 19χρονης Μάρθας, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο, όταν την παρέσυρε διερχόμενο αυτοκίνητο.

Το θανατηφόρο τροχαίο συνέβη το μεσημέρι της Τετάρτης, όταν η 19χρονη μαζί με μία φίλη της είχαν σταματήσει στην άκρη του δρόμου, περιμένοντας τους δικούς τους να τις παραλάβουν, καθώς είχε υποστεί βλάβη η μοτοσικλέτα τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο Alpha, ο οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου είναι ένας 49χρονος άνδρας, ο οποίος εργάζεται ως δημοτικός υπάλληλος σε δήμο της περιοχής. Πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού αναφέρουν πως κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι δεν είδε τα κορίτσια στο δρόμο. Ούτε την 19χρονη, η οποία καθόταν πάνω στη μοτοσικλέτα, ούτε τη φίλη της, που ήταν πεζή.

Η Μάρθα δυστυχώς δεν τα κατάφερε και υπέκυψε στα τραύματά της, ενώ η φίλη της τραυματίστηκε ελαφρά. Η τραγική ειρωνεία ήταν ότι η άτυχη Μάρθα σήμερα είχε τα γενέθλιά της και θα έκλεινε τα 19 της χρόνια.

Την Παρασκευή στις 10.30 π.μ. το στερνό αντίο στη Μάρθα Πουμάνα
Το πρωί της Παρασκευής γράφεται ο επίλογος της τραγωδίας που χτύπησε την Τετάρτη τα Τρίκαλα.

Η 19χρονη Μάρθα Πουμάνα έχασε τόσο άδικα τη ζωή της σε καρτέρι θανάτου που της είχε στηθεί επί της ε.ο. Τρικάλων-Λάρισας.

Ο θάνατος του κοριτσιού, το οποίο την Πέμπτη θα έκλεινε τα 19 του χρόνια, βύθισε στο πένθος την τοπική κοινωνία.

Κηδεύεται την Παρασκευή 3 – 7 – 2020 και ώρα 10.30 π.μ. , στο Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων .

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.