Το «άρρωστο» μήνυμα για την αγνοούμενη μητέρα

Η εξαφάνιση παραμένει ένας άλυτος γρίφος για τις Αρχές στη Λάρισα. Οι ελπίδες για την αγνοούμενη μητέρα έχουν σβήσει και οι στενοί συγγενείς της, ζητούν απαντήσεις…

Τρία χρόνια μετά την περίεργη εξαφάνιση στη Λάρισα, οι συγγενείς της ζητούν να εμφανιστούν μάρτυρες που ξέρουν και δεν έχουν μέχρι σήμερα μιλήσει. Η Βάσω έμενε στη Λαμία με την οικογένειά της και πήγε στη Λάρισα όπου ζούσαν η γερόντισσα μητέρα της και ο αδελφός της. Το γεγονός ότι η μητέρα της οδηγήθηκε σε οίκο ευγηρίας, της κόστισε και χάθηκε ξαφνικά από το πατρικό της, στον Πέρα Μαχαλά.

Ήταν Κυριακή της Αποκριάς, 10 Μαρτίου 2019. Κάποιοι γείτονες είπαν ότι γύρω στις 20:00 είδαν ανοιχτό το φως στην αυλή, ενώ ο αδελφός της επέμενε ότι την ίδια περίπου ώρα που έφτασε στο σημείο, ήταν τα πάντα κλειστά. Όλα τα προσωπικά της αντικείμενα βρέθηκαν στο πατρικό της, γεγονός που τότε πυροδότησε την ανησυχία στους δικούς της ανθρώπους.

Η μήνυση που υποβλήθηκε για ανθρωποκτονία από πρόθεση εναντίον αγνώστων, άνοιξε πάλι τον κύκλο ερευνών για να μπει τελικά στο αρχείο αγνώστων δραστών λόγω ελλείψεων στοιχείων. Ο αδελφός της 59χρονης Βάσως Κουκουνασούλη – Σιλεβίστα, είπε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ»: «Δεν είχαμε τίποτα απολύτως αυτά τα χρόνια, κανένα νέο για τη Βάσω. Μου έστειλε μία κυρία από τη Μυτιλήνη ένα μήνυμα, επέμενε και μου έλεγε ότι την είδε, τη βρήκε κλπ.

Στην αρχή δεν την πίστεψα, αλλά για να είμαι καλυμμένος και να το σιγουρέψω, απευθύνθηκα στην αστυνομία. Με ενημέρωσαν λίγες ημέρες αργότερα πως πρόκειται για ένα προβληματικό άτομο που ασχολείται με τέτοια θέματα. Θα πίστευα πως έχει βρεθεί κάτι εάν με καλούσε κάποιος που τη γνώριζε και μου έλεγε πως την είχε δει. Δυστυχώς κάτι τέτοιο δε συνέβη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μίλησε ακόμα και για την πορεία των ερευνών, αλλά και των δικαστικών εξελίξεων στην υπόθεση. «Έγινε μήνυση για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατ’ αγνώστων και πραγματοποίησαν κάποιες έρευνες, αλλά δυστυχώς στην πορεία ο φάκελος έκλεισε. Η αστυνομία έκανε καλά τη δουλειά της, ότι ήταν νόμιμο να κάνει, πιστεύω πως το έκανε. Τα πάντα μπορεί να συνέβησαν και για εμένα είναι όλα ανοιχτά», κατέληξε ο αδελφός της.

Η φίλη και κουμπάρα της αγνοούμενης Βάσως Κουκουνασούλη, που όπως η ίδια λέει την είχε σαν αδελφή της, έκανε έκκληση μέσω του «Τούνελ» σε όποιον γνωρίζει κάτι, να μιλήσει έστω και τώρα. Αναφέρθηκε και σε συγκεκριμένο άτομο, που τους έχει αναστατώσει με κάποια βίντεο που δημοσιεύει στο διαδίκτυο.

«Παίρνω στο τηλέφωνο της Βάσως παρόλο που έχει κλείσει τελείως. Είναι πολύ δύσκολο για εμάς, για εμένα τουλάχιστον, το γεγονός ότι δεν έχουμε βρει τίποτα και η αστυνομία δεν μπορεί να μας πει κάτι παραπάνω. Συμπληρώθηκαν τρία χρόνια και δεν μπορώ να καταλάβω τι άλλο μπορούμε να κάνουμε πια. Έχουμε και αυτόν που παίρνει και ανεβάζει βιντεάκια. Αναφέρει στο τέλος του βίντεο να επικοινωνήσουν μαζί του συγκεκριμένα άτομα. Χρησιμοποιεί ονόματα φίλων και συγγενών της Βάσως και μεταξύ άλλων και το δικό μου, χρησιμοποιεί στοιχεία που είχατε εσείς στην εκπομπή τότε», είπε εμφανώς εκνευρισμένη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.