Το «Ποτάμι» στηρίζει Καλογιάννη

Την στήριξη του «Ποταμιού» έλαβε και επίσημα σήμερα το μεσημέρι ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου.

Συγκεκριμένα, η κα Νικολέτα Κατσούφα, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του «Ποταμιού» και υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη του δημάρχου, ο κ. Κώστας Ιακωβάκης, γραμματέας της Τοπικής Οργάνωσης Λάρισας και ο κ. Δημήτρης Σουκατζής, γραμματέας της Περιφέρειας Θεσσαλίας, επισκέφτηκαν το γραφείο του δημάρχου εκπροσωπώντας το Ποτάμι και του εξέφρασαν την στήριξη του κόμματος.

Ο κ. Καλογιάννης ευχαρίστησε το «Ποτάμι» για την στήριξή του, τονίζοντας πως «σεβόμαστε τον θεσμικό ρόλο όλων των κομμάτων και βεβαίως θεωρούμε πως η διοικητική μας παράταξη ενισχύεται μεν, αλλά ο πυρήνας των αποφάσεών τους παραμένει μέσα στο δημαρχείο και την δημοτική μας ομάδα, με γνώμονα το συμφέρον της πόλης. Με αυτό το πνεύμα που έχω εκφράσει προς όλες τις πλευρές, βρίσκουμε μία κοινή ρότα και το «Ποτάμι» θα συμμετέχει στον αυτοδιοικητικό συνδυασμό μας με την κα Κατσούρα η οποία θα δώσει τον δικό της αγώνα».

Από την πλευρά της η κα Κατσούρα δήλωσε πως «δίνουμε την στήριξή μας στον κ. Καλογιάννη για την επίλυση των προβλημάτων της πόλης, για την προώθηση της εξωστρέφειάς της και την ανάδειξη των ικανοτήτων της».

Τέλος ο κ. Σουλατζής επεσήμανε πως το «Ποτάμι» τόσο σε κεντρικό όσο και τοπικό επίπεδο στηρίζει τον κ. Καλογιάννη και συντάσσεται με όλο το έργο που έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια, τονίζοντας πως οι αυτοδιοικητικές εκλογές είναι εκλογές πέρα από κόμματα και παρατάξεις.

Πηγή: Larissanet.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.