Το σεξ, το μυστικό της μακροζωίας σε χωριό της Θεσσαλίας – Τί λένε οι κάτοικοι (βίντεο)

Πρόκειται για ένα από τα πιο διάσημα και τα πιο όμορφα χωριά της Λάρισας στην επαρχία Αγιάς, γνωστό και ως το χωριό των καλλιτεχνών, καθώς το προτιμούν πολλοί για μόνιμη κατοικία τους.

Αρχοντικά σπίτια, που θυμίζουν την εποχή που ο τόπος άκμαζε λόγω του  μεταξοσκώληκα που έφερε πλούτο και άνθιση στους τότε κατοίκους. Χτισμένο στην πλαγιά βουνού μέσα στο πράσινο και μόλις λίγα χιλιόμετρα από τη Λάρισα.

Ο Δημήτρης Καρβέλης aka kdexplorer είναι ταξιδευτής και κινηματογραφιστής από τη Σκόπελο, ο οποίος ταξιδεύει στην Ελλάδα και το εξωτερικό θέλοντας να μυήσει τον κόσμο στο θαυμαστό κόσμο των ταξιδιών, έτσι επισκέφθηκε το Μεταξοχώρι κάνοντας ένα πολύ όμορφο αφιέρωμα. Συνάντησε μάλιστα και τον αντιδήμαρχο Τουρισμού του δήμου Αγιάς Νίκο Ντάγκα, ο οποίος τον ξενάγησε σε όμορφα μέρη της περιοχής, αλλά και τον Χάρη, που διαμένει στο Μεταξοχώρι και είναι ο μοναδικός Έλληνας που δημιουργεί χειρόγραφους μεσαιωνικούς χάρτες.

Εξαιρετικό ενδιαφέρον όμως παρουσίασε η συνομιλία του Δημήτρη με ηλικιωμένους κατοίκους του χωριού οι οποίοι βρίσκονται κοντά στην ηλικία των 90 χρόνων αι καθημερινά απολαμβάνουν το καφεδάκι και την βόλτα τους στην πλατεία του χωριού.

Ερωτηθείς για το μυστικό της μακροζωίας τους τόνισαν ότι αυτό είναι το… σεξ και φυσικά άφησαν άναυδο τον Δημήτρη Καρβέλη…

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: onlarissa.gr 
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.