«Το ζευγάρι είδε τον 39χρονο Βασίλη τρεις ώρες μετά την εξαφάνιση» (βίντεο)

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

«Είμαι σε επαφή με δύο μάρτυρες που είναι ίσως οι τελευταίοι άνθρωποι που είδαν τον 39χρονο Βασίλη Καλογήρου», ανέφερε το πρωί της Δευτέρας από τη Λάρισα ο ιδιωτικός ερευνητής, Γιώργος Τσούκαλης, που συμπλήρωσε ότι πήγε στο σημείο που του κατέδειξαν. «Προσπαθούμε να δούμε ποιοι άλλοι άνθρωποι περπατούν στο σημείο αυτό, έτσι ώστε να εντοπίσουμε αν τον είδε κάποιος άλλος».

Η έρευνα συνεχίζεται για δεύτερη εβδομάδα στην ευρύτερη περιοχή, ενώ σχετικά με το ζευγάρι ο κ. Τσούκαλης, ενημέρωσε ότι η συνάντηση αυτή σημειώθηκε τρεις ώρες μετά την εξαφάνιση του Βασίλη, ενώ συμπλήρωσε ότι δεν τον γνώριζαν.

«Συνεχίζουμε την έρευνα κι ευελπιστούμε ότι προσθέσαμε δύο – τρία τετραγωνίδια σε αυτό το παζλ της εξαφάνισης. Ελπίζουμε ότι θα συμπληρώσουμε κάποια ακόμη τετραγωνίδια σύντομα. Ακόμα και η πιο παραμικρή λεπτομέρειας μπορεί να βοηθήσει και υπάρχουν κι άλλες που δεν μπορούμε να ανακοινώσουμε γιατί πρωτίστως πρέπει να σεβαστούμε τη μυστικότητα της έρευνας και το αποτέλεσμα για να δώσουμε ένα τέλος στο μαρτύριο της οικογένειας…». ανέφερε ο κ. Τσούκαλης.

Τέλος, έβαλε τέλος στις μαρτυρίες που ήρθαν ότι εμφανίστηκε στη Θεσσαλονίκη.

Δείτε αναλυτικά τι δήλωσε:

 

Πηγή: Χρ. Τζ., Larissanet.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.