Τρίκαλα: Αγοράκι 3,5 ετών τραυματίστηκε σοβαρά ενώ έπαιζε με τους γονείς του

Απίστευτη εξέλιξη σε συνηθισμένα παιχνίδια γονιών με τα παιδιά τους, είχαμε σε ορεινό χωριό του δήμου Πύλης Τρικάλων πριν από λόγο… Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalaola.gr ενώ ο πατέρας είχε το παιδί του στην αγκαλιά του, έπεσε με το κεφάλι προς τα κάτω, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Με Ι.Χ. αυτοκίνητο ο πατέρας μετέφερε το παιδάκι στο Κ.Υ. Πύλης και από εκεί στο γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων, όπου υποβάλλεται σε σειρά εξετάσεων. Λόγω της μκρής ηλικίας και του σοβαρού τραύματος στο κεφάλι, είναι πιθανό να μεταφερθεί σε Παιδιατρικό Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης για να αντιμετωπιστεί περαιτέρω.

Πάντως οι ζωτικές λειτουργίες του είναι καλές σε πρώτη φάση.

Νεότερη εξέλιξη:

Μόλις τώρα (16:30) πληροφορηθήκαμε πως το παιδάκι μεταφέρεται στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μάλιστα κατ’ εντολή του διοικητού του νοσοκομείου Τρικάλων κ. Δημ. Παρθένη, το συνοδεύουν, ένας αναισθησιολόγος (μια και έχει διασωληνωθεί), ένας χειρούργος και ένας παιδίατρος.

Επίσης το ασθενοφόρο θα το συνοδεύει περιπολικό της αστυνομίας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες τουtrikalaola.gr η αξονική που έχει υποβληθεί στο παιδάκι, έδειξε κρανιοεγκεφαλική κάκωση βαριά μεν, αλλά αντιμετωπίσιμη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.