Τρίκαλα: Έπεσε χαλάζι σε μέγεθος καρυδιού (video)

Δεν ήταν μόνο η Καρδίτσα αλλά και τα Τρίκαλα που είδαν τον καιρό να αλλάζει άρδην το απόγευμα της Κυριακής (20.06.2021) και το χαλάζι να καλύπτει σχεδόν τα πάντα!

Η σφοδρή χαλαζόπτωση, που συνόδευσε την αλλαγή του καιρού, σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής σε χωριά στα ανατολικά των Τρικάλων.

Όπως κατέγραψε το trikalavoice.gr, το χαλάζι σε μέγεθος καρυδιού (!) σάρωσε την περιοχή από τους Γεωργανάδες μέχρι το Πετρωτό καταστρέφοντας ολοσχερώς τις καλλιέργειες. Οι αγρότες της περιοχής είναι σε απόγνωση καθώς τώρα περίμεναν να βγάλουν τα προϊόντα τους στην αγορά.

Βροχή και χαλάζι και στην Καρδίτσα

Πτώσεις δέντρων στην Καρδίτσα, το απόγευμα της Κυριακής, καθώς η περιοχή χτυπήθηκε από πολύ δυνατό μπουρίνι και μεγάλη χαλαζόπτωση.

Σύμφωνα με το KarditsaLive.Net, σημειώθηκε τεράστια καταστροφή στις καλλιέργειες σε περιοχές των Δήμων Παλαμά και Σοφάδων.

Σε μία περίπτωση οι πολύ ισχυροί άνεμοι ξεκόλλησαν ένα δέντρο το οποίο «προσγειώθηκε» σε σπίτι, χωρίς, ευτυχώς, να υπάρξει τραυματισμός, εκτός από υλικές ζημιές.

Εκτός από πτώσεις δέντρων, εξαιτίας της σφοδρής κακοκαιρίας ξεκόλλησαν σκεπές  από σπίτια, αποθήκες και μαντριά, σε πολλούς οικισμούς.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.