Αγριος ξυλοδαρμός του διοικητή του Νοσοκομείου Τρικάλων

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Άγρια επίθεση δέχτηκε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων Δημήτρης Παρθένης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες άγνωστος άνδρας ζήτησε από τη γραμματεία του διοικητή να τον επισκεφθεί στο γραφείο του επικαλούμενος πως είναι στέλεχος του Υπουργείου Υγείας, μόλις εισήλθε εντός του γραφείου επιτέθηκε στον διοικητή με μπουνιές και κλωτσιές.

Η μανία του αγνώστου ήταν τέτοια που οι ίδιες ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν πως 10 άτομα που έσπευσαν προς βοήθεια δεν μπορούσαν να κάνουν το παραμικρό για να χωρίσουν τους δυο άνδρες.

Στο Νοσοκομείο βρίσκονται άνδρες της ασφάλειας οι οποίοι αναζητούν πληροφορίες για την ταυτότητα του δράστη ώστε αφού τον εντοπίσουν να προχωρήσουν στη σύλληψη του.

Πηγή: https://www.onlarissa.gr/2018/04/10/agrios-xylodarmos-toy-dioikiti-toy-nosokomeioy-trikalon/

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.