Δέσμευση Κατσαφάδου σε Σακκά για πρόσθετη χρηματοδότηση έργων αποκατάστασης πλημμυροπαθών του Δ. Τρικκαίων

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Για ενίσχυση χρηματοδοτήσεων για επιτάχυνση διαδικασιών και έργων που αφορούν την αποκατάσταση των πλημμυροπαθών του Δήμου Τρικκαίων, δεσμεύτηκε στον δήμαρχο Τρικκαίων Νίκο Σακκά, ο υφυπουργός  Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Κώστας Κατσαφάδος.

Ο κ. Σακκάς επισκέφθηκε τον υφυπουργό χθες Τετάρτη 16 Ιουλίου 2025 και συζήτησε μαζί του τα ζητήματα για την επιτάχυνση όλων των διαδικασιών που αφορούν στους πλημμυροπαθείς. Είναι, εξάλλου, δεδομένο ότι έχει ξεκινήσει και το έργο αποκομιδής μπαζών από τα γκρεμισμένα σπίτια και στο πλαίσιο αυτό, μαζί με πρόσθετες ανάγκες που έχουν προκύψει από τον Daniel, ο κ. Κατσαφάδος δεσμεύτηκε να μην υπάρχει κενό στις χρηματοδοτήσεις, οπότε η δέσμευση καθίσταται άμεσα υλοποιήσιμη.

Στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο Γενικός Γραμματέας Αποκατάστασης Φυσικών Καταστροφών και Κρατικής Αρωγής κ. Πέτρος Καμπούρης, ο οποίος διαχειρίστηκε και στο παρελθόν τα ζητήματα για τον Δήμο Τρικκαίων.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.