Ένα εναλλακτικό, πρωτότυπο και ιδιαίτερο δέντρο …

Στόλισαν φέτος οι κάτοικοι της Πολιτείας Σωτήρας

Ένα εναλλακτικό, πρωτότυπο και ιδιαίτερο δέντρο στόλισαν φέτος οι κάτοικοι της Πολιτείας (Εργατικές Κατοικίες) Σωτήρας. Ένα δέντρο που κατασκεύασαν μόνοι τους με απλά υλικά, εθελοντική εργασία, πολύ μεράκι κι αγάπη. Ένα δέντρο που το ύψος του φτάνει τα 4,5 μέτρα.

Από το Σύλλογο Εργατικών Κατοικιών Σωτήρας – Πολιτεία έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια ο στολισμός δέντρου στην πλατεία του οικισμού. Κάτι που μετά από 5 χρόνια από την ίδρυση του οικισμού αποτελεί πλέον θεσμό. Ένα θεσμό στον οποίο συμμετέχουν μικρά παιδιά αλλά και μεγάλοι που νιώθουν παιδιά.

Έτσι και φέτος οι εθελοντές του Συλλόγου (Τριαντάφυλλος Χουσμεκιάρης, Γιώργος Γούλας, Νίκος Καλογριάς κι ο μικρός Απόστολος Χουσμεκιάρης) ως άλλα ξωτικά του Άη-Βασίλη αψήφησαν το κρύο και στρώθηκαν στη δουλειά… Έχοντας στο πλάι τους τα μικρά «ξωτικά» του οικισμού αναζήτησαν ιδέες, πήραν τα κατάλληλα υλικά κι εργαλεία και στρώθηκαν στη δουλειά. Το αποτέλεσμα είναι καταπληκτικό κι όμορφο. Όπως όμορφη είναι και η προσπάθεια, καθώς επίσης να βλέπεις μικρά παιδιά να συμμετέχουν και να βοηθούν με χαρά κι ενθουσιασμό.

Όταν το δέντρο ολοκληρώθηκε στολίστηκε και φωτίστηκε και τις επόμενες μέρες θα φωτίζει την πλατεία.
Τα μέλη του Συλλόγου (έχοντας στο πλευρό τους πολλούς οικιστές εθελοντές) εργάζονται με αυτοθυσία από την ίδρυση του Συλλόγου το 2012 μέχρι σήμερα. Ο εθελοντισμός εδώ αποδεικνύεται στην πράξη
Το Δ.Σ. του Συλλόγου εύχεται σε όλους καλές γιορτές με υγεία κι ευτυχία.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.