Έργο 500.000 ευρώ ξεκινά στην Π.Ε Τρικάλων

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Ένα νέο έργο συνολικού προϋπολογισμού 500.000 ευρώ για την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων είναι έτοιμο να δημοπρατηθεί στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, καθώς ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός υπέγραψε την διάθεση των πιστώσεων από πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Πρόκειται για το έργο «Κατασκευή Προπονητικού Κέντρου στη θέση Κορπ του Τ.Δ. Βροντερού του Δήμου Πύλης».

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας ερωτηθείς για το συγκεκριμένο έργο από δημοσιογράφους τόνισε τα εξής:

«Σε συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη σχεδιάζουμε και υλοποιούμε έργα χρήσιμα, έργα ουσίας για τους ανθρώπους και ειδικότερα νέους της Θεσσαλίας.

Για εμάς ο αθλητισμός αποτελεί μια εκ των προτεραιοτήτων μας και είναι φιλοσοφία ζωής. Εργαζόμαστε στην κατεύθυνση αυτή προκειμένου να δημιουργηθούν όλες εκείνες οι υποδομές που θα δώσουν στους νέους ανθρώπους τα απαραίτητα ερεθίσματα για να γυμναστούν.

Το έργο αυτό πέραν της χρησιμότητάς του στηρίζει θέσεις εργασίας και δημιουργεί μόχλευση στην τοπική οικονομία».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.