«Βιαστικός» μπέμπης γεννήθηκε μέσα σε ασθενοφόρο ανάμεσα σε Καρδίτσα και Λάρισα

Την ώρα που μεταφέρουν τον έναν ασθενή με κορονοϊό μετά τον άλλον στα νοσοκομεία της Θεσσαλίας, τοπικό κλιμάκιο του ΕΚΑΒ, βίωσε το “θαύμα” της γέννησης ενός πανέμορφου βρέφους μέσα στο ασθενοφόρο, κατά την μεταφορά της ετοιμόγεννης μητέρας του από το νοσοκομείο της Καρδίτσας στο Πανεπιστημιακό της Λάρισας.

Ο βιαστικός μπόμπιρας αποφάσισε να κάνει την πιο επεισοδιακή είσοδο στη ζωή χαρίζοντας λίγο άγχος και πολλά χαμόγελα στους διασώστες του ΕΚΑΒ που μαζί με τον γιατρό ανέλαβαν την γέννηση του.

Όπως αναφέρει στο newsit.gr ο Χάρης Καραμπέρης του κέντρου ΕΚΑΒ Θεσσαλίας όλα εξελίχθηκαν 20 λεπτά πριν φτάσει το ασθενοφόρο στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Λάρισας.

“Το ΕΚΑΒ Θεσσαλίας έλαβε κλήση για διακομιδή από το νοσοκομείο της Καρδίτσας προς το Πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Λάρισας. Κατά την μεταφορά της ετοιμόγεννης γυναίκας αργά το βράδυ της Τρίτης προς ξημερώματα Τετάρτης και 20 λεπτά πριν το νοσοκομείο της Λάρισας το βρέφος ήταν τόσο βιαστικό που αποφάσισε να γεννηθεί μέσα στο ασθενοφόρο. Στην γέννα του συμμετείχαν οι διασώστες του ΕΚΑΒ και ο γιατρός με αποτέλεσμα όλα να πάνε μια χαρά”.

Την φωτογραφία με το πανέμορφο βρέφος στην αγκαλιά του χαρούμενου διασώστη δημοσίευση το energospolitis.gr.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.