Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κλεμμένα φορτηγάκια στη Λάρισα

Μέσα σε 8 χρόνια, από τον Αύγουστο του 2011 έως τον Αύγουστο του 2019, σπείρα που εξαρθρώθηκε από την αστυνομία, είχε κλέψει από την ευρύτερη περιοχή της Κοζάνης και των Γρεβενών, 19 Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητα.

Ως δράστες ταυτοποιήθηκαν 4 άντρες οι οποίοι είχαν συγκροτήσει και ενταχθεί ως μέλη, σε εγκληματική ομάδα και διέπρατταν, κυρίως το βράδυ, κλοπές συγκεκριμένου τύπου και εταιρειών οχημάτων στα οποία στη συνέχεια, παραποιούσαν τα στοιχεία κυκλοφορίας τους, με σκοπό την πώλησή τους.

Η αστυνομία βρήκε και κατάσχεσε 5 Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητα, με παραποιημένα στοιχεία κυκλοφορίας, ιδιοκτησίας 8 ατόμων σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Έξι από τα οχήματα που αφαιρέθηκαν εντοπίστηκαν σε περιοχές της Κοζάνης, της Λάρισας και της Πιερίας και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους, ενώ από το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης συνεχίζεται η προανάκριση για την τυχόν συμμετοχή των δραστών και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις, καθώς και την ύπαρξη τυχόν συνεργών τους.

Η σχηματισθείσα δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, θα υποβληθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κοζάνης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.