Βρέθηκε νεκρός 65χρονος

Στις αγαπημένες του βουνοκορφές της Αργιθέας, εκεί που καθημερινά περπατούσε για ώρες, άφησε την τελευταία του πνοή ο 65χρονος Απόστολος Νικολακάκος.
Ο συνταξιούχος του ΟΣΕ, σταθμάρχης στον Σταθμό Ραψάνης επί σειρά ετών, αγνοείτο από χθες τα ξημερώματα αφού δεν επέστρεψε από την πεζοπορία.
Πυροσβέστες των Υπηρεσιών του Μουζακίου και της Καρδίτσας, άνδρες της ΕΜΑΚ Λάρισας και αστυνομική δύναμη, αναζητούσαν όλη μέρα χθες στην Ανατολική Αργιθέα, τον 65χρονο του οποίου είχαν χαθεί τα ίχνη του, για να τον βρουν όμως νεκρό κοντά στη βουνοκορφή «Βουτσικάκι».
Ο Αποστόλης Νικολακάκος, εργαζόταν στον ΟΣΕ στη Λάρισα (σταθμάρχης) και τα τελευταία χρόνια διέμενε στο χωριό του τον Άγιο Γεώργιο Καρδίτσας.
Οι συγγενείς του άτυχου άνδρα είχαν ειδοποιήσει τις αρχές για την εξαφάνιση και νωρίς χθες το πρωί άρχισαν εντατικές έρευνες για τον εντοπισμό του!
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 65χρονος, πήγε με αυτοκίνητο μέχρι το χωριό Φυλακτή της Λίμνης Πλαστήρα και από κει χαράματα της περασμένης Κυριακής, ξεκίνησε την πεζοπορία που συνήθιζε και τόσο αγαπούσε με προορισμό την Ιερά Μονή Σπηλιάς!
Η απόσταση αυτή για τους γνωρίζοντες καλά την ορεινή Καρδίτσα είναι πολύ μεγάλη, καθώς ξεπερνάει τα 40 χιλιόμετρα, διαδρομή μέσω δύσβατων μονοπατιών που δεν είναι καταγεγραμμένα!
Στις έρευνες συμμετείχαν και κάτοικοι των γύρω χωριών, ενώ καταβάλλονταν συνεχώς προσπάθειες επικοινωνίας με τον εξαφανισθέντα μέσω του κινητού τηλεφώνου του, όμως αυτός δεν απαντούσε στις κλήσεις!
Χθες το απόγευμα εντοπίστηκε το σήμα του τηλεφώνου του στην περιοχή Βλασίου – Πετριλίων και λίγο πριν νυχτώσει ο πεζοπόρος βρέθηκε νεκρός στο «Βουτσικάκι» από έναν κτηνοτρόφο. Ήταν πεσμένος σε μια πλαγιά και γύρω στα πενήντα μέτρα μακριά του βρέθηκε το κινητό του τηλέφωνο και μια γκλίτσα. Παραγγέλθηκε νεκροψία η οποία θα ρίξει φως στα αίτια του θανάτου του.

– See more at: http://www.eleftheria.gr/%CE%B8%CE%B5%CF%83%CF%83%CE%B1%CE%BB%CE%AF%CE%B1/%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%B4%CE%AF%CF%84%CF%83%CE%B1/item/121811-%CE%B2%CF%81%CE%AD%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B5-%CE%BD%CE%B5%CE%BA%CF%81%CF%8C%CF%82-65%CF%87%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CF%82-%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%BE%CE%B9%CE%BF%CF%8D%CF%87%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BF%CF%83%CE%B5.html#sthash.1Jb24ACd.dpuf

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.