Ξεκίνησε από το Βόλο, σταμάτησε για την φυσική του ανάγκη και η λαχτάρα θα του μείνει για πάντα…

Τραγελαφικό συμβάν έλαβε χώρα νωρίς χθες το πρωί της Τετάρτης στις 6 π.μ. όταν σήμανε συναγερμός σε ΕΚΑΒ και αστυνομία για έναν άνδρα περίπου 35 ετών ο οποίος καλούσε σε βοήθεια απεγνωσμένα.

Ωστόσο, όταν τόσο οι διασώστες όσο και οι αστυνομικοί με σειρήνες και φάρους αναμμένους κατέφθασαν στο σημείο, στην παλαιά εθνική οδό Λάρισας – Βόλου στο ύψος τους χωριού Μέλισσα διαπίστωσαν… λάθος συναγερμό.

Ο άνδρας που ερχόταν από τον Βόλο σταμάτησε το αυτοκίνητό του στην άκρη του δρόμου της ΠΕΟ για την φυσική του ανάγκη, όταν επέστρεψε στο όχημά του επιχείρησε να το βάλει μπρος, όμως η μηχανή είχε «νεκρώσει». Τότε άρχισε να φωνάζει «βοήθεια-βοήθεια» ελπίζοντας ότι κάποιος θα τον ακούσει και θα σταματήσει για να τον βοηθήσει καθώς το αυτοκίνητό του είχε μείνει από μπαταρία.

Διερχόμενος οδηγός ακούγοντάς τον να καλεί σε βοήθεια έσπευσε να τηλεφωνήσει τόσο στο «100», όσο και στο ΕΚΑΒ, υποθέτοντας ότι κάτι σοβαρό έχει συμβεί. Στο σημείο έσπευσαν περιπολικό και ασθενοφόρο, με τον άνδρα να απορεί τι έχει συμβεί και τον περικύκλωσαν περιπολικό και ασθενοφόρο με αναμμένους φάρους και τις σειρήνες να ηχούν.

Τελικά η παρεξήγηση λύθηκε γρήγορα και ο συναγερμός έληξε με τον τρομαγμένο οδηγό να ζητάει συγνώμη για τα όσα άθελά του προκάλεσε.

Πάντως την επόμενη φορά θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικός και απλά να καλέσει την οδική βοήθεια πριν ξεσηκώσει τον… κόσμο επειδή έμεινε από μπαταρία!

Πηγή: ΑΘ.Π., onlarissa.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.