Υπόθεση ασέλγειας στα Τρίκαλα: Αναζητείται η οικογενειακή φίλη και όχι η μητέρα της 17χρονης!

Ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης ασέλγειας σε 17χρονη από 84χρονο Τρικαλινό.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του trikalaola.gr από το στενό οικογενειακό περιβάλλον της οικογένειας της 17χρονης, η μητέρα της δεν αναζητείται, όπως έχει γραφτεί και αναφερθεί σε διάφορα ανυπόστατα δημοσιεύματα, καθώς αυτή κλήθηκε από την Ασφάλεια Τρικάλων από την πρώτη στιγμή και έχει δώσει αναλυτικά κατάθεση για την υπόθεση της κόρης της, αλλά αναζητείται η οικογενειακή της φίλη η οποία φέρεται να μεσολάβησε για να συνευρεθεί η 17χρονη με τον 84χρονο έναντι αμοιβής ή και με άλλα άτομα, τα οποία η Ασφάλεια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων το ερευνά εάν αυτό συνέβαινε συστηματικά.

Στον φάκελο του κατηγορητηρίου πάντως, υπάρχει κατηγορία για ασέλγεια του 84χρονου που συνελήφθη την ώρα της πράξης με την 17χρονη σε παλιό κατάστημα στην οδό Τρικάλων – Καλαμπάκας και της μαστροπείας που εμπλέκεται η οικογενειακή φίλη της οικογένειας της 17χρονης και η ίδια η ανήλικη 17χρονη.

Ο χρόνος για το αυτόφωρο όμως έχει παρέλθει και τώρα υπάρχει το ενδεχόμενο η οικογενειακή φίλη που φέρεται ότι μεσολάβησε τουλάχιστον στη υπόθεση με τον 84χρονο, να εμφανιστεί με συνήγορο υπεράσπισης στην Ασφάλεια Τρικάλων και να καταθέσει.

Εάν αυτό δε συμβεί τότε θα εκδοθεί ένταλμα σύλληψης της.

Σημειωτέο πως η οικογενειακή φίλη που αναζητείται είναι και αυτή μητέρα, η δε μητέρα της 17χρονης που έχει ακόμη ένα παιδί, είναι σε διάσταση με το σύζυγο της εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο και βρίσκεται στο σπίτι της μαζί με τα παιδιά της.

Οι γονείς της 17χρονης παρόλο που είναι σε διάσταση έχουν άριστες σχέσεις για το καλό των παιδιών τους, όχι τώρα με την υπόθεση αλλά από πριν και είναι και δύο βιοπαλαιστές.

Σύμφωνα με τις ίδιες αποκλειστικές πληροφορίες του trikalaola.gr η μητέρα της 17χρονης έχει θιγεί από τα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι η ίδια αναζητείται από την Αστυνομία ενώ η ίδια πήγε να καταθέσει και γι’ αυτό ίσως κινηθεί νομικά για να προστατέψει την τιμή και την υπόληψή της από τα ανυπόστατα αυτά δημοσιεύματα.

Με πολύ ενδιαφέρον πλέον αναμένεται η κατάθεση της οικογενειακής φίλης όταν αυτή εμφανιστεί στην Αστυνομία οικειοθελώς, είτε με ένταλμα σύλληψης που δεν έχει εκδοθεί μέχρι στιγμής.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.