«Ζεσταίνουν» τρακτέρ στον Τύρναβο

Στα όρια τους φτάνουν οι αγρότες της περιοχής του Τυρνάβου καθώς το ένα χτύπημα ακολουθεί το άλλο. Μετά τον σεισμό και την οικονομική ζημία που έχουν να αντιμετωπίσουν ήρθε ακόμα ένας παγετός να δυσκολέψει την κατάστασή τους. Αυτό φαίνεται πως ήταν η σταγόνα που έκανε να ξεχειλίσει το ποτήρι της οργής για όλους τους επαγγελματίες που βλέπουν να πάνε χαμένοι οι κόποι τους.

*Οι αγροτικοί σύλλογοι Τύρναβου Αμπελώνα Δαμασίου Αργυροπουλίου–Λυγαριάς εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία καλούν τους συναδέλφους τους σε συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 20/4/2020 στις 9:30π.μ.στην Κεντρική πλατεία του Τύρναβου (9:10 προσυγκεντρωση στην Τούμπα Τύρναβου).

*Για αύριο Σάββατο όμως έχει προγραμματιστεί κοινή σύσκεψη προέδρων Αγροτικών Συνεταιρισμών από όλες τις παγετόπληκτες περιοχές του νομού Λάρισας. Αυτήν θα γίνει στις 11 το πρωί στο Θέατρο Μαξίμ Τυρνάβου, μετά από πρωτοβουλία του προέδρου του Αγροτικού Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Χρήστου Τσιτσιρίγγου. Κλήθηκε να παραστεί στη σύσκεψη και ο πρόεδρος της ΕΘΕΑΣ κ. Χρήστος Γιαννακάκης που είναι και μέλος της διοίκησης του ΕΛΓΑ.

*Χθες Πέμπτη ο υπουργός Αγρ. Ανάπτυξης κ. Λίβανος μιλώντας στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Λάρισας ανέφερε μεταξύ άλλων ότι υπηρεσίες του ΕΛΓΑ έχουν ενισχυθεί με ελεγκτές για να καλύψουν το σύνολο των περιοχών που επλήγησαν από τους απανωτούς παγετούς προσθέτοντας πως περιμένουν να δούνε τις εκτιμήσεις που θα έρθουν τις επόμενες εβδομάδες, για να έχουν συνολική εικόνα.

Πηγή: Larissanet.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.