«Γινόμαστε αυτό που σκεφτόμαστε»

Σεμινάριο Προσωπικής Ανάπτυξης από τους «Πολίτες Εν Γνώσει» Βόλου

Η Επιστήμη και η Ψυχολογία έχουν αποφανθεί πως η κύρια αιτία για κάθε αποτέλεσμα στη ζωή μας είναι η κρυμμένη Αυτό-εικόνα που κρατάμε για τον εαυτό μας.
Τα αποτελέσματα που έχουμε στην υγεία μας, στα επαγγελματικά μας, στις σχέσεις μας, ακόμα και στα οικονομικά μας, έχουν άμεση και καθοριστική σχέση με την εικόνα που έχουμε εμείς οι ίδιοι για τον εαυτό μας.
Αυτή η εικόνα – που τις περισσότερες φορές δεν την γνωρίζουμε και φυσικά δεν την βλέπουμε – λειτουργεί όπως ο θερμοστάτης στο σύστημα θέρμανσης του σπιτιού μας: Δίνει το ακριβές αποτέλεσμα (θερμοκρασία), σύμφωνα με την «διαταγή» που έχουμε θέσει στον θερμοστάτη.
Το σεμινάριο «Γινόμαστε αυτό που σκεφτόμαστε» εξηγεί, αναλύει και δίνει πρακτικές λύσεις για την αλλαγή αυτής της εικόνας και φυσικά την αλλαγή στα αποτελέσματά μας:

• Πώς ανακαλύπτουμε αυτή την προσωπική εικόνα
• Πώς ξεχωρίζουμε αυτά που χρειαζόμαστε και αυτά που δεν μας εξυπηρετούν.
• Πώς εξαλείφουμε τον φόβο και την ανασφάλεια από την ζωή μας παίρνοντάς την στα χέρια μας.
• Πώς δημιουργούμε μια νέα Αυτό-εικόνα με νικητήρια αποτελέσματα.
• Πώς δίνουμε αυτή την «διαταγή» στον εαυτό μας για την μέγιστη επιτυχία.

Η σκέψη μας είναι ο πιο δυνατός μας μηχανισμός που μπορεί να πυροδοτήσει την δράση μας για να διεκδικήσουμε ό,τι είναι αυτό που μας αξίζει. Το σεμινάριο θα διεξαχθεί αυτή την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου από τις 5.30 το απόγευμα έως τις 8.30 το βράδυ στο “ΠΟΛΙS” Τεχνών και Επιστημών στη Γ. Καρτάλη 88 & Χατζηαργύρη υπό την εποπτεία του «Ελεύθερου Πανεπιστημίου Βόλου» .
Η Γώνη Μούκα είναι Σύμβουλος Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού. Εκπαιδεύτηκε στην Αμερική από τον Bob Proctor και την εταιρία “Life Success” την οποία και εκπροσωπεί. Συνεργάζεται με άτομα, ομάδες και εταιρίες πάνω στην προσωπική και επαγγελματική τους Ανάπτυξη, μέσα από ευέλικτα προγράμματα, σεμινάρια και συμβουλευτική, προσαρμοσμένα πάνω στις ιδιαίτερες ανάγκες και απαιτήσεις.
Το πρόγραμμα διεξάγεται μέσω οπτικού και έντυπου υλικού, καθοδήγησης και βιωματικών ασκήσεων ενώ δίδεται και βεβαίωση παρακολούθησης . Ημέρα Διεξαγωγής Σεμιναρίου: Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014. Διάρκεια : 17.30-20.30
Τρόποι εγγραφής: Τηλεφωνικά στο 2421021021 ή στο 6980218621 καθημερινά από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι και από τις 6 το απόγευμα έως 9 το βράδυ. Ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: http://www.peg.gr ή e_mail: [email protected]

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.