Εκδηλώσεις στο «Αλώνι» Αγ. Γεωργίου

Συνεχίζεται το πλαίσιο των εκδηλώσεων από το Θέατρο Αλώνι στον Άγιο Γεώργιο Νηλείας. Πιο συγκεκριμένα, θα γίνουν:
Έως 2 Αυγούστου : Σεμινάριο με την ηθοποιό, σκηνοθέτη και καθηγήτρια Λυδία Κονιόρδου και 34 ηθοποιούς που θα διαμείνουν στον Άγιο Γεώργιο για δεκαπέντε ημέρες. Θα εργαστούν πάνω στο αρχαίο δράμα με θέμα « Βάκχες» του Ευριπίδη.

Το Σάββατο 1 /8 στις 8 μ.μ θα ξεκινήσει η Ομιλία του διακεκριμένου θεατρολόγου Walter Puchner και θα ακολουθήσει ανοιχτή παρουσίαση και συζήτηση της εργασίας του σεμιναρίου με το κοινό. Είσοδος ελεύθερη.
6 και 7 Αυγούστου : 1o μουσικό διήμερο «Piano στο Αλώνι» σε συνεργασία με το τρίτο πρόγραμμα της ραδιοφωνίας της ΕΡΑ , με τους νέους διεθνώς βραβευμένους σολίστ, Δημήτρη Φαρμάκη, Στάθη Παπαδιαμαντόπουλο και Γιώργο Ρηγόπουλο. Ώρα έναρξης 9 μ.μ.
9 Αυγούστου : θεατρική παράσταση «Καταλόγια». Τελετουργική αναπαράσταση πέντε κλασσικών ελληνικών ποιημάτων με θέμα την θυσία σε σκηνοθεσία Θοδωρή Οικονομίδη. Ώρα έναρξης 9 μ.μ.
17 Αυγούστου : Συναυλία με τον διεθνούς φήμης Αρμενιοσύριο σολίστα στο ούτι Χάικ Γιαζιτζιάν. Μαζί του η Κατερίνα Παπαδοπούλου και τετραμελή ορχήστρα. Ώρα έναρξης 9 μ.μ.«Ανατολής και Μεσογείου γωνία»
Πληρ. Επικοινωνία: Γιώργος Τριανταφύλλου, 210 2231624 – 6973339142, [email protected] , www.theatroaloni.gr, www.facebook.com/alonitheatro. Στους χορηγούς επικοινωνίας το «Ράδιο-Ένα 102,5» και το www.magnesianews.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.