Ευχαριστήριο των εργαζομένων στην ΙΜΑΣ

Το Σωματείο Εργαζομένων στην ΙΜΑΣ και η Ένωση Φυσικών Προσώπων ΣΥΡΜΑ Α.Ε., σε ανακοίνωσή τους τονίζουν ότι βιώνουν μια πρωτόγνωρη για τα Ελληνικά δεδομένα δικαστική απόφαση, η οποία δικαιώνει τον αγνό και τίμιο αγώνα επιβίωσης των 260 περίπου εργαζομένων και των οικογενειών τους, που απασχολούνται και στις δύο επιχειρήσεις.

Όπως αναφέρουν, η περίπτωση της εκ περιτροπής εργασία, που ήθελε να εφαρμόσει η ΙΜΑΣ , αποδεικνύει την ευκολία χρήσης των μνημονιακών νόμων, τους οποίους εκμεταλλεύονται οι εργοδότες, είτε αντιμετωπίζουν πρόβλημα βιωσιμότητας, είτε όχι.
Οι εργαζόμενοι δηλώνουν ότι νιώθουν απόλυτα ικανοποιημένοι από την έκβαση της υπόθεσή τους και ευχαριστούν την Ελληνική Δικαιοσύνη, τονίζοντας ότι οι δύο αποφάσεις τους αποτελούν λαμπρό παράδειγμα αμεροληψίας και ηθικής, την υπερασπιστική τους γραμμή που αποτελούν οι εργατολόγος κ. Στέργιος Λυμπερδόπουλος και οικονομολόγο τάξης Α’ κ. Βελησσάρη Μπαλιώτα, που με τις ικανότητές τους κατέστησαν σαφές ότι στο Δικαστήριο το δίκαιο των αιτημάτων τους και τους βουλευτές, περιφερειακούς και τοπικούς φορείς, την Ομοσπονδία, το ΕΚΒ και όλες τις αγωνιστικές ομάδες που δήλωσαν συμπαράσταση στους εργαζόμενους της ΙΜΑΣ και της ΣΥΡΜΑ, που παραμένουν ενωμένοι σαν μια γροθιά.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.