Νέα απάντηση δημοσιογράφου στον Αχ. Μπέο

Σε νέα γραπτή του δήλωση ως απάντηση σε όσα τον καταλογίζει ο δήμαρχος Βολου Αχ. Μπέος, ο δημοσιογράφος Δημ. Μαρέδης, αναφέρει: «Για την βία στην οποία υπόκειμαι από το δήμαρχο Βόλου Α. Μπέο, λίγες και τελευταίες λέξεις . Τον τελευταίο καιρό ο κοινωνικός «μπεϊσμός» φοριέται πιο πολύ και από τα ράσα, αλλά είναι καλό να ξέρουν οι πολίτες πως δεν προερχόμαστε όλοι από το ίδιο βαρέλι…
Δεν θεωρώ προσβολή το γεγονός ότι ο δήμαρχος με κατατάσσει δημοσιογραφικά στην κατηγορία εκείνων που θα πρέπει να πωλούν κατσαρόλες. Εφόσον η εργασία του καθενός αφορά μόνο σε νόμιμες δραστηριότητες, που δεν επιφυλάσσουν εγκλεισμό στον Κορυδαλλό ή σε άλλα «ευαγή» ιδρύματα της χώρας, δεν αντιλαμβάνομαι για ποιο λόγο θεωρεί ότι με προσβάλλει.
Όσο για το ερώτημα που θέτει ο συντάκτης της επιστολής, η απάντηση είναι απλή. Είναι γνωστή σε όλους η δεύτερη επαγγελματική μου δραστηριότητα τα τελευταία 7 χρόνια, ως εκδότης περιοδικού και ιδιοκτήτης εταιρείας εκτυπώσεων. Αν υπάρχει κάτι ασυνήθιστο, παράτυπο ή παράνομο στη συμμετοχή της εταιρείας μου στον μειοδοτικό διαγωνισμό με κλειστές σφραγισμένες προσφορές του Δήμου Βόλου για την εκτύπωση ενός εντύπου, τότε ο κ. Μπέος είναι υποχρεωμένος να κινήσει τις νόμιμες διαδικασίες.
Για τις συνεστιάσεις σας δεν θα αναφερθώ. Δεν συνηθίζω να δειπνώ με πολιτικούς.
Όμως για το δημοτικό χρήμα φυσικά και κόπτομαι, όπως και όλοι οι Βολιώτες. Ακόμα περιμένουμε όλοι να μας αποστείλετε τις λίστες με τα τιμολόγια όσων “άρμεγαν” το Δήμο και τη ΔΕΥΑΜΒ δεκαετίες τώρα. Είναι χρέος σας και είμαι βέβαιος ότι θα ανταποκριθείτε, ακόμα κι αν χρειαστεί να στεναχωρήσετε μερικούς όψιμους φίλους σας.
Επειδή δεν συνηθίζω όμως να ανοίγω προσωπικούς «λογαριασμούς» με κανέναν και επειδή το κοινό παρακολουθεί , σε αυτό μόνο απευθύνομαι για να επισημάνω πως δεν υφίσταται καμία προσωπική αντιπαλότητα με το νέο δήμαρχο, στον οποίο ευχήθηκα πολλάκις και ειλικρινώς καλή θητεία.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.