Ολοκληρώνεται το έργο του Πολυδύναμου Κέντρου Δυτικών Συνοικιών

Ξεκινούν το αμέσως επόμενο διάστημα οι εργασίες για την αποπεράτωση του Πολυδύναμου Κέντρο Δυτικών Συνοικιών (Β΄ ΚΑΠΗ) στη Νέα Ιωνία (περιοχή ΜΕΤΚΑ), καθώς υπογράφηκε σήμερα η σχετική σύμβαση ανάμεσα στον Δήμαρχο Βόλου κ.Πάνο Σκοτινιώτη και εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας “Ε.Παπαχρήστος & ΣΙΑ Ε.Ε.”. Το έργο αφορά συγκεκριμένα τη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου, την εγκατάσταση κλιματισμού και άλλες εργασίες, συνολικής δαπάνης 242.626,80 ευρώ, με χρηματοδότηση από ιδίους πόρους, οι οποίες προβλέπεται να ολοκληρωθούν εντός προθεσμίας δέκα μηνών.

Σημειώνεται ότι η κατασκευή του «Πολυδύναμου Κέντρου Δυτικών Συνοικιών (Β’ ΚΑΠΗ)», ξεκίνησε από τον τέως Δήμο Νέας Ιωνίας στο πλαίσιο των χρηματοδοτήσεων του προγράμματος ΘΗΣΕΑΣ. Ορισμένες εργασίες που προβλέπονταν στην αρχική μελέτη, όπως η ολοκλήρωση του λεβητοστασίου, η εγκατάσταση ανελκυστήρα, η διαμόρφωση και ο εξοπλισμός των κοινοχρήστων χώρων και της κουζίνας, καθώς και η διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου, δεν υλοποιήθηκαν καθώς δεν επαρκούσε η σχετική πίστωση. Το σύνολο των εκκρεμοτήτων συμπεριλήφθηκαν στην επικαιροποίηση της μελέτης, η οποία εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο πριν από λίγους μήνες και αμέσως μετά ξεκίνησαν οι διαδικασίες δημοπράτησης, οι οποίες προβλέπονται από το νόμο.

Με την ολοκλήρωση του έργου θα καταστεί εφικτή η μετεγκατάσταση του ΚΑΠΗ από το υπάρχον ενοικιαζόμενο οίκημα επί της οδού Μυτιλήνης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.