Στη Ν. Αγχίαλο το «3ο Φεστιβάλ Παιδικών Χορευτικών Συγκροτημάτων 2015»

Από τον Πολιτιστικό και Αθλητικό Σύλλογο «Η ΝΕΑ ΑΓΧΙΑΛΟΣ»

Τους συμβολισμούς της παράδοσής μας, καθώς και τους κανόνες αλληλοσεβασμού που πρέπει να διέπουν μια σύγχρονη κοινωνία, με οδηγούς τους νέους μας, έρχεται να προβάλει και το φετινό 3ο Φεστιβάλ Παιδικών Χορευτικών Συγκροτημάτων 2015 στη Νέα Αγχίαλο.

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές, «στον τόσο δύσκολο καιρό που διανύουμε, μόνο η παράδοση μας, ο χορός και τα παιδιά μπορούν να αποτελέσουν τη δύναμή μας και να αναζωπυρώσουν την ελπίδα και την πίστη μας για ένα καλύτερο μέλλον.

Γι αυτό λοιπόν, μετά την αναβολή της εκδήλωσης που είχε προγραμματιστεί για τις 8 Ιουλίου, αποφασίσαμε να πραγματοποιήσουμε το φεστιβάλ την Τετάρτη 15 Ιουλίου για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Πολλοί μαθητές, εκπαιδευτικοί, μέλη πολιτιστικών συλλόγων από το νομό Μαγνησίας, συγκεντρώνονται στο δήμο μας, αποκαλύπτοντας τη μαγεία της παράδοσης και στέλνοντας το δικό τους μήνυμα ανθρώπινης αλληλεγγύης και κοινωνικής συνεισφοράς.

Θα συμμετάσχουν τα εξής παιδικά χορευτικά τμήματα: Πολιτιστικός Σύλλογος Περιβολιωτών Νομού Μαγνησίας. Πολιτιστικός Σύλλογος Μικρασιατών και Ποντίων Βελεστίνου. Πολιτιστικός Σύλλογος Μακεδόνων Μαγνησίας. Πολιτιστικός Σύλλογος Χλόης Βελεστίνου. Πολιτιστικός Σύλλογος Ριζομύλου ‘Η ΔΙΑΠΛΑΣΗ». Πολιτιστικός και Αθλητικός Σύλλογος Αγίου Γεωργίου Βόλου.Πολιτιστικός και Αθλητικός Σύλλογος «Η ΝΕΑ ΑΓΧΙΑΛΟΣ».

Το φεστιβάλ διοργανώνει ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Σύλλογος «Η ΝΕΑ ΑΓΧΙΑΛΟΣ», υπό την αιγίδα του Δήμου Βόλου και πραγματοποιείται την Τετάρτη 15 Ιουλίου στην κεντρική πλατεία της Νέας Αγχιάλου. Η ώρα έναρξης 9.00 το βράδυ.
Είσοδος ελεύθερη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.