Τις επόμενες εβδομάδες στην Ιταλία ο γάμος του Κλούνεϊ

Γαμπρός θα ντυθεί τις επόμενες εβδομάδες ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός και σκηνοθέτης Τζορτζ Κλούνεϊ, όπως επιβεβαίωσε ο ίδιος, σύμφωνα με το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ΑΝΣΑ.
Μιλώντας στη Φλωρεντία το βράδυ του Σαββάτου, ο 53χρονος Κλούνεϊ εξέφρασε δημοσίως την αγάπη του για την 36χρονη δικηγόρο Αμάλ Αλαμουντίν, λέγοντας στους παρευρισκόμενους στο φιλανθρωπικό δείπνο ότι είναι πολύ ευτυχισμένος και ερωτευμένος.
Ο γάμος θα τελεστεί στην Ιταλία, αλλά η ακριβής τοποθεσία παραμένει επτασφράγιστο μυστικό, με τη Βενετία και το Κόμο να φαντάζουν πάντως ως οι επικρατέστερες επιλογές.
Η Αλαμουντίν που είναι δικηγόρος για τα ανθρώπινα δικαιώματα, την Παρασκευή έδωσε τα απαραίτητα δικαιολογητικά και δήλωσε ότι θα παντρευτεί τον Τζορτζ Κλούνεϊ στο μητρώο του δήμου Τσέλσι στο Λονδίνο όπως έγραψε η New York Daily News το Σάββατο. Οι Βρετανοί πολίτες που σκοπεύουν να παντρευτούν εκτός Βρετανίας πρέπει να υποβάλουν τα σχετικά έγγραφα στις τοπικές δημοτικές αρχές.
Η Αμάλ Αλαμουντίν επίσης εθεάθη την Παρασκευή στον οίκο μόδας του σχεδιαστή Αλεξάντερ Μακουίν στο ανατολικό Λονδίνο συνοδευόμενη από την μητέρα της και ένα φίλο. Ο ίδιος οίκος που σχεδίασε και το βασιλικό νυφικό της Κέιτ Μίντλεντον το 2011.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.