Αλλάζει έδρα η Αγία Άννα;

Το Οlimpico μπορεί να αποτελεί τη φυσική έδρα της Αγίας Άννας που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ, ωστόσο φαίνεται ότι από εδώ και πέρα θα χρησιμοποιεί κατά πάσα πιθανότητα άλλο γήπεδο για τις επίσημες υποχρεώσεις της.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοίνωσε η Διοργανώτρια Αρχή, η αναμέτρηση με αντίπαλο τη Σκιάθο για τη 14η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΘ ορίστηκε να πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο στις 19:30 Στο Βασδέκειο Αθλητικό Κέντρο, ενώ την ίδια ημέρα και μισή ώρα αργότερα (20:00), στο Olimpico έχει οριστεί να διεξαχθεί ο αγώνας ανάμεσα σε Ελευθεριακό και Σκόπελο για το πρωτάθλημα της Β’ τοπικής κατηγορίας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Αγία Άννα προσανατολίζεται στο ν’ αγωνίζεται σε άλλο γήπεδο, αφού η διοίκηση επιθυμεί να χρησιμοποιείται κάποιο που διαθέτει κερκίδες, έτσι ώστε να υπάρχει η δυνατότητα θεατών που θα μπορούν χωρίς δυσκολίες να παρακολουθούν της αναμετρήσεις του συλλόγου. Η αρχή λοιπόν γίνεται με το Βασδέκειο και θα ξεκαθαρίσει στην πορεία αν αυτό το γήπεδο θα είναι η έδρα της Αγίας Άννας από εδώ και πέρα, ή αν θα επιλεγεί κάποιο άλλο στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.