Δ. Κανούλης: «Ανύπαρκτη η ενημέρωση του Δήμου για το Ανεπίσημο»

Την ελλιπέστατη ενημέρωση του Δήμου Βόλου σχετικά με τον θεσμό του Ανεπίσημου Τουρνουά μπάσκετ, που γίνεται πάνω από 30 χρόνια, καταγγέλλει ο Δημήτρης Κανούλης (έχει αγωνιστεί στις υποδομές του Ολυμπιακού Β. και σε Μαγνησιακό, Λεχώνια, Περραιβό, ΑΕΒΔ, Άδμητο Βελεστίνου και τη νέα σεζόν στο B.C. Βόλος). Παράλληλα, θέτει το ερώτημα μήπως αυτό υποκρύπτει κάποια σκοπιμότητα σχετικά με το μέλλον του τουρνουά.

Σε ανάρτηση στο facebook ο 37χρονος μπασκετμπολίστας, που ως παίκτης συμμετέχει στο τουρνουά επί 23 συνεχή έτη, τονίζει τα εξής:

«Κάθε χρόνο στην πόλη μας τον Ιούλιο ο Δήμος Βόλου διοργανώνει το ΑΝΕΠΙΣΗΜΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ. Αυτός ο θεσμός, όπως ξέρουμε, έχει κρατήσει για 31 χρόνια το ενδιαφέρον πολλών επίσημων και ανεπίσημων αθλητών με τη συμμετοχή τους.

Όταν ένας αθλητικός οργανισμός της πόλης αναλαμβάνει ένα τέτοιο γεγονός φροντίζει και για την ενημέρωση και τη διαφήμιση του τουρνουά είτε μέσα από εφημερίδες και σάιτ είτε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή ό,τι άλλο μπορεί να κάνει για να υπάρξει και μεγαλύτερη συμμετοχή του κόσμου.

Φέτος λοιπόν κάποιοι αθλητές έμαθαν ότι οι δηλώσεις συμμετοχής έχουν ξεκινήσει και ότι η διορία τελειώνει σε λίγες μέρες. Οι περισσότεροι δε γνωρίζαμε τίποτα για αυτό, γιατί η ενημέρωση ήταν ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΘΕΣΜΟ.

Πώς περιμένει ο δήμος τη συμμετοχή του κόσμου; Πάλι με ιδιωτικές πρωτοβουλίες θα γίνει κι αυτό; Μήπως η ελλιπής έως ανύπαρκτη ενημέρωση ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΣΤΟΧΟ; Με το ζόρι, κύριοι, δε γίνεται τίποτα και πουθενά. Όταν κάτι ξεκινάς με την προοπτική ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙ.

Οι δηλώσεις γίνονται στο ΒΑΣΔΕΚΕΙΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΟΛΟΥ. Οι κατηγορίες του τουρνουά είναι δύο: μία κατηγορία άνω των 18 ετών για ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ και μία κατηγορία άνω των 18 ετών για ΑΝΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ.

Η διορία είναι μέχρι την ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΙΟΥΛΙΟΥ. Η συμμετοχή της κάθε ομάδας κοστίζει 50 ευρώ συνολικά. Όποιος προλάβει πρόλαβε».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.