Ενώνουν τις δυνάμεις τους για την τουριστική προβολή της Σκιάθου

Για 4η συνεχόμενη χρονιά ο Δήμος Σκιάθου και η Jet2, o μεγαλύτερος βρετανικός tour operator, που καλύπτει το 50% της τουριστικής αγοράς στην Σκιάθο από την Μεγάλη Βρετανία, ενώνουν τις δυνάμεις τους για την τουριστική προβολή της Σκιάθου στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Στην διαφημιστική καμπάνια που συμμετέχει ο Δήμος με 30.000,00 ευρώ , αναδεικνύεται η Σκιάθος, ως ο ιδανικός τουριστικός προορισμός, σε δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες, μέσα από στοχευμένες δράσεις στις πόλεις Birmingham, Bristol, Edinburgh, East Midlands, Leeds, Manchester, London και Newcastle, του Ηνωμένου Βασιλείου, από όπου κάθε εβδομάδα 17 πτήσεις προσγειώνονται στο αεροδρόμιο της Σκιάθου. Στόχος της ελκυστικής αυτής καμπάνιας είναι η προβολή των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της Σκιάθου, η ανάδειξη των εναλλακτικών μορφών τουρισμού, που προσφέρει και η διεύρυνση της τουριστικής περιόδου.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024 στο Δημαρχείο πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δημάρχου Σκιάθου, Θοδωρή Τζούμα, και του Αντιδημάρχου Τουρισμού, Αλέξανδρου Ευσταθίου με την Eπικεφαλής Αεροδρομίων και Οργανισμών της Jet2, Janice Mather, η οποία δήλωσε «η συνεργασία με τον Δήμο Σκιάθου μας έχει δώσει την δυνατότητα να προβάλουμε με τον καλύτερο τρόπο τον προορισμό και σε συνδυασμό με την υψηλού επιπέδου παροχής υπηρεσιών της εταιρείας μα, είμαστε βέβαιοι πως για άλλη μία χρονιά θα έχουμε εξαιρετικά αποτελέσματα. Η εταιρείας μας έχει προγραμματισμένες πτήσεις από 8 αεροδρόμια του Ηνωμένου Βασιλείου για τη Σκιάθο, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα σε χιλιάδες Βρετανούς να επισκεφτούν το μοναδικό νησί.»


Η Janice Mother, πρότεινε να συμπεριληφθεί η Σκιάθος, στο πρόγραμμα της jet2 για την βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη, όπου συμμετέχουν επιλεγμένοι προορισμοί. Με στόχο την ενίσχυση της προβολής της Σκιάθου, στη βρετανική τουριστική αγορά, η οποία είναι η πιο προσοδοφόρα πηγή τουριστικού εισοδήματος για τη Σκιάθο, ο Δήμος Σκιάθου συνεχίζει τη συνεργασία με τoν ισχυρό ταξιδιωτικό όμιλο jet2. Ο όμιλος Jet2.com, είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος βρετανικός αερομεταφορέας, πραγματοποιώντας οικονομικές πτήσεις σε πάνω από 60 προορισμούς σε όλη την Ευρώπη, με ένα στόλο άνω των 120 αεροσκαφών.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.