Η εμπλοκή της οικογένειας Καρνέση στα Paradise Papers

Το όνομα της οικογένειας Καρνέση, που «πρωταγωνιστεί» στην επικαιρότητα μετά την τριπλή δολοφονία μέσα στη ναυτιλιακή εταιρεία της στη Γλυφάδα, αναφέρεται στα Paradise Papers, σύμφωνα με αποκαλυπτικά στοιχεία της εκπομπής «Live News» του Νίκου Ευαγγελάτου.

Τα Paradise Papers προέκυψαν ύστερα από έρευνα δύο Γερμανών δημοσιογράφων, που αφορά τη λίστα ονομάτων και εταιρειών που εδρεύουν σε φορολογικούς «παραδείσους». Όπως αποκαλύπτεται, μέλη της οικογένειας Καρνέση βρίσκονται στη λίστα των Paradise Papers. Συγκεκριμένα, αναφέρονται τα ονόματα του Αντώνη Βλασσάκη και η Μαρία Λαδά, δηλαδή η Μαρία Καρνέση – Λαδά.

Σε άλλο σημείο εμφανίζεται άλλη εταιρεία, η prime Shipping Company, όπου αναφέρονται τα ονόματα της Δέσποινας και του Αντώνη Βλασσάκη, ενώ το όνομα της Δέσποινας Βλασσάκη αναφέρεται σε άλλες εταιρείες που συνοδεύονται με το πλοίο Beta Shipping.

Στη λίστα των Paradise Papers αναφέρεται το όνομα της οικογένειας Τσιόντση και συγκεκριμένα η Αγγελική Τσιόντση (γεν. Καρνέση), η αδερφή των Σπύρου, Δέσποινας και Μαρίας, η οποία συμμετέχει στην εταιρεία Ocean Trade LTD με τον Αντώνη Βλασσάκη.




Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.