Μετά από δύο μήνες στην Εντατική, θα μπορέσει να πάρει αγκαλιά το μωρό της

Φωτογραφία αρχείου

Μια νεαρή μητέρα στην Κρήτη μπήκε στην εντατική, μόλις γέννησε, στις 17 Δεκεμβρίου 2022 και βγήκε σήμερα, 7 Φεβρουαρίου 2023. Η κοπέλα, 1,5 μήνα μετά θα καταφέρει τελικά να κρατήσει αγκαλιά το μωράκι της.

Ο λόγος για την 17χρονη μητέρα, λόγω σηπτικού σοκ εξαιτίας βαριάς φλεγμονής, αμέσως μετά την τοκετό μπήκε άμεσα στη ΜΕΘ, χωρίς καν να προλάβει να κρατήσει στα χέρια το μωρό της. Τελικά η νεαρή κοπέλα, μετά από σχεδόν 2 μήνες, τα κατάφερε, βγήκε από την εντατική και νοσηλεύεται στην χειρουργική κλινική.

Με ανακοίνωσή της η Διοίκηση του Νοσοκομείου «Άγιος Γεώργιος» Χανίων γνωστοποιεί την ευχάριστη είδηση και απευθύνει συγχαρητήρια στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

«Σας ενημερώνουμε ότι η 17χρονη που είχε γεννήσει στις 17 Δεκεμβρίου στο Γ.Ν. Χανίων και είχε υποστεί σηπτικό σοκ λόγω βαριάς φλεγμονής, εξήλθε σήμερα από την Μ.Ε.Θ. και νοσηλεύεται πλέον σε Χειρουργική Κλινική του νοσοκομείου.

Θερμά συγχαρητήρια εκ μέρους της Διοικήσεως σε όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Μ.Ε.Θ., τους χειρουργούς, τους γυναικολόγους , τους αναισθησιολόγους και τις μαίες».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.