«Να μας προσέχεις από εκεί ψηλά αδερφούλη»

«Δεν μπορώ να το δεχτώ και να το πιστέψω», έγραψε στα social media συνάδελφος του 32χρονου αστυνομικού που έπεσε νεκρός μετά τις μαχαιριές που του κατάφερε ένας 40χρονος Νορβηγός σε μπαρ της Θεσσαλονίκης.

«Συνεργαστήκαμε μαζί στο Αστυνομικό τμήμα της Γλυφάδας και οι συμβουλές του θα είναι πάντα χαραγμένες μέσα στην καρδιά μου», γράφει σε άλλο σημείο της ανάρτησής του ο συνάδελφος του αδικοχαμένου αστυνομικού στη Θεσσαλονίκη.

Ο άτυχος άνδρας της ελληνικής αστυνομίας βρήκε τραγικό θάνατο όταν τον μαχαίρωσε ένας 40χρονος από τη Νορβηγία μέσα σε μπαρ της συμπρωτεύουσας τα ξημερώματα της Πέμπτης 28 Δεκεμβρίου.

Ο 32χρονος αστυνομικός που έχασε τόσο άδικα τη ζωή του, είχε υπηρετήσει σε υπηρεσίες όπως το Ανθρωποκτονιών και το Εσωτερικών Υποθέσεων στη Θεσσαλονίκη και θεωρούταν πολύ σοβαρός αξιωματικός.

Συγκλονίζει η ανάρτηση συναδέλφου του όταν οι δύο τους υπηρετούσαν στο Αστυνομικό Τμήμα της Γλυφάδας:

«Από το πρωί δεν μπορώ και δεν θέλω να το πιστέψω ….Δεν υπάρχουν λόγια που μπορούν να το περιγράψουν … ΜΟΝΟ ΣΙΩΠΗ ΚΑΙ ΘΛΙΨΗ Δεύτερο χτύπημα κάτω από την μέση…Ο Χάρης ήταν ένας Αξιωματικός με “Α” κεφάλαιο…. Συνεργαστήκαμε μαζί στο Αστυνομικό τμήμα της Γλυφάδας και οι συμβουλές του θα είναι πάντα χαραγμένες μέσα στην καρδιά μου!!! Μου έλεγε “θα έρθεις και εσύ Σαλόνικα” και του έλεγα “μακάρι να έρθω και να ξανά συνεργαστούμε….” Στο ΑΠΘ στο οικονομικό μαζί δίναμε μαθήματα και όταν ορκίστηκε μου έδωσε τις σημειώσεις του και με είπε ” Γιαννάρα μην μασάς θα το πάρεις και εσύ, θα ζήσεις και εσύ την στιγμή της ορκομωσίας” Ήταν Άνθρωπος με “Α” Κεφαλαίο….Χάρη ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ !!! ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΑΔΕΡΦΟΥΛΗ !!! Θέλω να ξέρεις ότι οι γνώσεις που πήρα από σένα και οι συμβουλές σου θα είναι για πάντα χαραγμένες στην Καρδιά μου !!! Καλό παράδεισο αδερφέ μου Κουράγιο στους οικείους του!!!
ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΜΕ
Καλό ταξίδι φιλαράκι μου»

Ακόμη ένας «άγγελος» που θυσιάστηκε στο βωμό της ευνομίας, αναφέρει σε ανακοίνωσή της για τον νεκρό 32χρονο άνδρα της ΕΛΑΣ η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής.

«Δυστυχώς, σήμερα αποχαιρετούμε συντετριμμένοι, με οδύνη, θλίψη και ένα μεγάλο γιατί, έναν ακόμη συνάδελφο και φίλο, υπηρετών για πολλά χρόνια σε Υπηρεσίες της Νοτιοανατολικής Αττικής, ο οποίος έφυγε ξαφνικά από κοντά μας, άδικα και άδοξα, επειδή έτσι αποφάσισε ένας εν ψυχρώ δολοφόνος – μαχαιροβγάλτης.

Ενώ ο Χάρης μας διασκέδαζε σε μπαρ με τον κουμπάρο του, έτερος θαμώνας αλλοδαπής καταγωγής του επέφερε θανατηφόρο τραύμα με μαχαίρι στο λαιμό, με συνέπεια ο θάνατός του να είναι ακαριαίος.

Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν το κακό που έγινε. Θρηνούμε έναν άξιο άνθρωπο, επαγγελματία Αξιωματικό «με Α κεφαλαίο».

Στους οικείους του εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια, δύναμη και κουράγιο.

Καλό παράδεισο Χάρη, δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ…», καταλήγει η ανακοίνωση της Ε.Α.Υ.ΝΑ.Α.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.