NΠΣ Βόλος: Πλάνα που δεν υλοποιούνται…

Εκτός και αν η διοίκηση του ΝΠΣ Βόλος έχει κάτι άλλο υπόψη της, το μόνο σίγουρο είναι τι δεν προχωράει και όχι τι ακολουθεί, μετά την ανακοίνωση για το «ναυάγιο» των διαπραγματεύσεων όσον αφορά την αγοραπωλησία του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών!

Από το «η ΠΑΕ πωλήθηκε» του περασμένου Δεκεμβρίου φτάσαμε στο «δεν κατέστη δυνατό να ολοκληρωθεί» χωρίς καμία εξήγηση για το που βρήκε εμπόδιο η όλη διαπραγμάτευση, και ενώ είχε περάσει αρκετός καιρός χωρίς περαιτέρω στοιχεία. Ούτε από την πλευρά του fund ανακοινώθηκε κάτι, αλλά το σίγουρο είναι ότι δεν προχωρά από την πλευρά των Λατινοαμερικάνων και των λοιπών επενδυτών το πρότυπο αθλητικό κέντρο που ήταν στα σχέδιά τους, σύμφωνα με τα όσα έχουν ειπωθεί από τον Αχιλλέα Μπέο. Από την άλλη, σύμφωνα πάντα με τα όσα έχουν ειπωθεί, οι εκπρόσωποι του fund είχαν δώσει και την προβλεπόμενη προκαταβολή, η τύχη της οποίας κρίνεται φυσικά από τα όσα προβλέπονται στα συμφωνηθέντα ανάμεσα στις δύο πλευρές για τον έλεγχο της ΠΑΕ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ερωτηματικά τίθενται και για το μέλλον δύο παικτών, των Ρίβας και Μίλοκ, οι οποίοι εντάχθηκαν στο δυναμικό του ΝΠΣ Βόλος ως επιλογές των υποψηφίων επενδυτών, όπως είχε ανακοινωθεί. Ο Μίλοκ ήταν στην αποστολή του ΝΠΣ Βόλος για τον αγώνα κυπέλλου με την ΑΕΚ στις 4 Μαρτίου, ενώ ο Ρίβας δεν καταγράφεται σε κάποια από την ημέρα που ανακοινώθηκε η προσθήκη του στο δυναμικό της ομάδας, ούτε υπάρχει ανακοίνωση όμως και για λύση της συνεργασίας…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.