Παρουσίαση συλλογικού Τόμου «Γλώσσα, Ηθική και Ιδεολογία στα ΜΜΕ»

Το Τμήμα Βυζαντινών και Νεοελληνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Κύπρου, το Εργαστήριο Μελέτης Κοινωνικών Θεμάτων, ΜΜΕ και Εκπαίδευσης του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών της Σχολής Επιστημών Αγωγής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και οι εκδόσεις Πεδίο, οργανώνουν εκδήλωση παρουσίασης του συλλογικού τόμου «Γλώσσα, Ηθική και Ιδεολογία στα ΜΜΕ», που επιμελήθηκαν οι κ.κ. Νικολέττα Τσιτσανούδη – Μαλλίδη, Αναπλ. Καθηγήτρια Γλωσσολογίας και Ελληνικής Γλώσσας και Δημήτρης Βαρδαβάς, απόφοιτος Μεταπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών λόγου και φιλοσοφίας Πανεπιστημίων Λάνκαστερ και Κίνγκστον.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά, την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου και ώρα 9 το βράδυ. Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι κ.κ. Σοφία Ιορδανίδου, Αν. Καθηγήτρια Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου, Πρόεδρος «Advanced Media Institute», εκδότρια του περιοδικού Δημοσιογραφία, Νίκος Ξυδάκης, Δημοσιογράφος, πρ. Αν. Υπουργός Πολιτισμού και Αν. Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Σαμπάνης, Γλωσσολόγος, μεταδιδακτορικός ερευνητής – διδάσκων Πανεπιστημίου Βοσπόρου, Μαρία Δεναξά, Δημοσιογράφος και οι επιμελητές του τόμου.

Χαιρετισμό θα απευθύνουν οι κ.κ. Μαρίνος Πουργούρης, Πρόεδρος Τμήματος Βυζαντινών και Νεοελληνικών Σπουδών Πανεπιστημίου Κύπρου, Αικατερίνη Πλακίτση, Πρόεδρος Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Ζωή Γαβριηλίδου, Αντιπρύτανης Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης και Γιώργος Καψάλης, τ. Πρύτανης Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Την εκδήλωση θα συντονίσει η κ. Μαριάννα Κατσογιάννου, Αν. Καθηγήτρια Πανεπιστημίου Κύπρου.