Θα συνεχίζει να υπερασπίζεται την εστία του Ρήγα ο Σπηλιόπουλος

O Σπηλιόπουλος (δεξιά) με τον πρόεδρο Θανάση Χατζηθεοδώρου

Κράτησε στο ρόστερ και τον Γιάννη Σπηλιόπουλο ο Ρήγας Φεραίος, ευχόμενος στον 25χρονο τερματοφύλακα «πάντα κατεβασμένα ρολά», όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Αναλυτικά: «Το διοικητικό συμβούλιο του Α.Σ. «Ρήγας Φεραίος» είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ικανό τερματοφύλακα Γιάννη Σπηλιόπουλο.

Ο 25χρονος «πορτιέρε» θα είναι επιφορτισμένος να προστατεύσει την εστία της ομάδας μας για ακόμη μια χρονιά, η οποία με την παρουσία του θα συνεχίσει να θωρακίζεται με τον καλύτερο τρόπο!

Ο Σπηλιόπουλος γεννήθηκε το καλοκαίρι του 1999, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με τις φανέλες του Ολυμπιακού Βόλου, του Θησέα Αγριάς, της Κ19 του Απόλλωνα Λάρισας και του Ηρακλή Λάρισας.

Με βεβαιότητα μπορούμε να πούμε πως το ήθος, η σκληρή δουλειά καθώς και τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά είναι αρετές που θα συμβάλλουν τα μέγιστα στην προσπάθεια της ομάδας μας και τη σεζόν που έρχεται.

Γιάννη, πιστεύουμε πως μέσα από την οικογένεια του Ρήγα Φεραίου θα εκπληρωθούν και οι δικές σου φιλοδοξίες και σου ευχόμαστε υγεία, τύχη και πάντα «κατεβασμένα ρολά»!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.