Τσίπρας στα Χανιά: Στις 21 Μαΐου θα κάνει ξαστεριά – Ο Μητσοτάκης εγκαταλείπει οριστικά το Μαξίμου

Έρχεται η ξαστεριά της αλλαγής ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Αλέξης Τσίπρας από το κατάμεστο από κόσμο Παλιό Λιμάνι στα Χανιά και τόνισε ότι οι πολλοί θα κάνουν έξωση στον Κυριάκο Μητσοτάκη στις 21 Μαΐου. «Είμαστε βέβαιοι ότι θα είμαστε νικητές» ανέφερε και σημείωσε ότι τον ΣΥΡΙΖΑ φοβούνται και πολεμούν με όλα τα μέσα.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το αντίπαλο δέος της διαπλοκής, της διαφθοράς, της κατάληψης του κράτους, του κομματισμού, της εύνοιας για τα μεγάλα συμφέροντα.Πιστεύω όμως βαθιά, ότι αν πάρουμε στα χέρια μας την υπόθεση της αλλαγής και της δικαιοσύνης. Αν ο καθένας από μας γίνει η αλλαγή και η δικαιοσύνη που θέλουμε για την πατρίδα. Αν αντιτάξουμε τη λογική την ευαισθησία, τα επιχειρήματα, την επιμονή, τότε καμιά προπαγάνδα, καμιά πλαστή πραγματικότητα, καμιά προβοκάτσια, δεν θα ανακόψει το ρεύμα της αλλαγής» υπογράμμισε ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ αναφέρθηκε στο δίλημμα της εκλογικής μάχης, σημειώνοντας: «Δικαιοσύνη παντού, ή προνόμια για λίγους. Δημοκρατία ή οικογενειοκρατία. Αλλαγή ή Μητσοτάκης».

Στη συνέχεια εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τις πρόσφατες θρασύτατες δηλώσεις του: «Ο κύριος Μητσοτάκης, που στο γραφείο του στήθηκε ο μηχανισμός του παρακράτους, όχι μόνο δεν παραιτήθηκε. Όχι μόνο δεν αισθάνθηκε την ανάγκη να απολογηθεί. Αλλά μας κάνει και μαθήματα δημοκρατίας. Η απλή αναλογική, είπε πριν λίγες μέρες, είναι παγίδα του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν βλάπτει τη Νέα Δημοκρατία, βλάπτει τη δημοκρατία. Έτσι είπε.

Ο άνθρωπος που βαρύνεται με την κατηγορία ότι παγίδευσε εκατοντάδες τηλέφωνα τώρα μιλάει για παγίδες στη Δημοκρατία. Ο άνθρωπος που παρέδωσε τη δημοκρατία στους κοριούς τώρα εμφανίζεται να την προστατεύει από τι; Από το πιο τίμιο και καθαρό εκλογικό σύστημα. Την απλή αναλογική. Από την ισοτιμία της ψήφου και την ισοτιμία του πολίτη. Αν αυτό δεν είναι ακραία καθεστωτική λογική, ακραία υποκρισία, οι λέξεις έχουν χάσει το νόημά τους».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.