Υπηρεσίες του Δήμου Βόλου καταγγέλλονται ότι αφήνουν αβοήθητο άρρωστο αδέσποτο

Επί δέκα ημέρες εργαζόμενη επιχείρησης στην Α ΒΙΠΕ, προσπαθεί να βρει αρμόδιο και κανείς δεν έχει ενδιαφερθεί!

Ένα αδέσποτο πληγωμένο, σκελετωμένο, άρρωστο αφήνουν εδώ και τουλάχιστον δέκα ημέρες αβοήθητο οι υπηρεσίες του Δήμου Βόλου να τριγυρνά στην Α ΒΙΠΕ όπως κατήγγειλε στο magnesianews.gr εργαζόμενη επιχείρησης, η οποία προσπαθεί να προσεγγίσει τις υπηρεσίες, όμως αυτές την στέλνουν από τον από τον Άννα στον Καϊάφα..
Όπως εξηγεί η καταγγέλλουσα πριν από δέκα ημέρες επικοινώνησε η ίδια με συναδέλφους της αρχικά με τη κτηνιατρική υπηρεσία η οποία τους παρέπεμψε στη δημοτική αστυνομία και αυτοί στη συνέχεια στην υπηρεσία του δήμου για τα αδέσποτα, καθώς στην Α’ ΒΙΠΕ και στον χώρο του εργοστασίου όπου εργάζονται τριγυρνά ένα αδέσποτο σκυλί με πολλά προβλήματα υγείας, τα οποία είναι οφθαλμοφανή, καθώς η μουσούδα του και το σώμα του είναι γεμάτο πληγές. Επί δέκα ημέρες παρακαλούν οι εργαζόμενοι τους αρμόδιους να έρθουν να παραλάβουν το άρρωστο αδέσποτο για να το περιθάλψουν, φοβούμενοι και για την υγεία του σκυλιού αλλά και των ιδίων καθώς αποτελεί, όπως επισημαίνουν στην καταγγελία εστία μόλυνσης.

«Σε κάθε τηλεφώνημα η ερώτηση τους ήταν γιατί να μπαίνει το ζώο στο εργοστάσιο (κάπου θα βρίσκει και αυτό το καημένο είσοδο σε ένα χώρο 15 στρεμμάτων) και να το βγάλουμε έξω. Μας έδωσαν τηλέφωνο συνεργάτη τους, ο οποίος τη μία μέρα δε μπορούσε, αλλά την επόμενη μας απάντησε ότι πρέπει να πάρει εντολή από την υπηρεσία του. Αντί η υπηρεσία να ενημερώσει το συνεργάτη της για τη περισυλλογή του αδέσποτου, έδωσε σε εμάς το τηλέφωνο να μιλήσουμε μαζί του για να του δώσουμε εντολή. Και ξεκινά έτσι ένα αλισβερίσι τηλεφωνημάτων, έλα εσύ, όχι δεν πρέπει να έρθω εγώ, πάρε ξανά να ενημερώσεις το δήμο τι μου απάντησε ο συνεργάτης τους, πάρε άλλο τηλέφωνο άλλου συνεργάτη για να έρθει και αυτός πάλι δεν είναι υπεύθυνος, πάρτε τον κ. Τάδε, και ακόμα το σκυλί περιφέρεται και ταλαιπωρείται και ο δήμος και οι υπάλληλοι του που πληρώνονται από το δικό μας εισόδημα ξυπνούν μια χαρά με ήσυχη τη συνείδηση τους ότι κάνουν σωστά τη δουλειά τους», επισημαίνεται χαρακτηριστικά από τους ανθρώπους του εργοστασίου.

Μάλιστα, όπως τονίζεται την Πέμπτη ο κ. Τάδε – ο συνεργάτης του δήμου που δεν μπορούσε την πρώτη ημέρα επικοινωνίας- έκλεισε το τηλέφωνο σε εργαζόμενη του εργοστασίου που προσπάθησε για πολλοστή φορά να βρει λύση για τη μεταφορά του αδέσποτου, γιατί όπως επισημαίνει η ίδια χαρακτηριστικά «του φάνηκα εριστική μετά από 10 μέρες που προσπαθώ να βγάλω άκρη».

«Δυστυχώς με το ζώο δεν ξέρω τι θα γίνει αν θα το αφήσουν να πεθάνει κάπου χωρίς βοήθεια και με ταλαιπωρία, όσο αυτοί, που τώρα πίνουν το καφεδάκι τους και καλημερίζονται, προσπαθούν να συνεννοηθούν μεταξύ τους. Πρέπει όμως να είναι εις γνώσει όλων των δημοτών που πάνε τα χρήματα τους», καταλήγει η καταγγέλλουσα που όπως μετέφερε στο magnesianews.gr απηύδησε από την κατάσταση αυτή με το ταλαίπωρο ζώο να μην μπορεί να βρει την φροντίδα που του αξίζει.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.