Η βουλευτής Μαγνησίας της ΝΔ Ζέττα Μακρή

Ως ανοσιούργημα χαρακτήρισε το σχέδιο για τον ΕΝΦΙΑ η πρώην υπουργός και βουλευτής Μαγνησίας της ΝΔ. Ζέττα Μακρή.
Σε δήλωσή της στην εφημερίδα «Real News» σε ρεπορτάζ όπου φιλοξενήθηκαν απόψεις βουλευτών της Ν.Δ. για τον ΕΝΦΙΑ, η κα Μακρή εμφανίζεται ιδιαίτερα επικριτική με τους συντάκτες του σχεδίου, μιλώντας παράλληλα και για μεγάλο πολιτικό κόστος, ενώ αναφέρει χαρακτηριστικά, ότι «Οι συντάκτες του σχεδίου είτε δεν έχουν επαφή με την ελληνική πραγματικότητα είτε είναι ερασιτέχνες. Μελετούσαν, υποτίθεται, επί μήνες ένα δικαιότερο σχέδιο, που – κατά τις δηλώσεις τους – θα έπαιρνε λίγα από πολλούς, για να καταλήξουν στο ανοσιούργημα που παίρνει πολλά από όλους. Το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν ο δημοσιονομικός στόχος. Μεγάλο το πολιτικό κόστος που πληρώνουμε. Πολύ κακή και η συγκυρία. Επιβαρύνει το κλίμα».

 • Jannis

  Να ήταν μόνο ο ΕΝΦΙΑ…

  Βιώσαμε τον ψευδο-σοσιαλισμό του ΠΑΣΟΚ και τον φιλο-λαϊκισμό της ΝΔ που οδήγησαν την χώρα και τους πολίτες της στην οικονομική καταστροφή, στη μιζέρια, την ανεργία, το ξεπούλημα της χώρας, τη διάλυση και απώλεια δυο γενιών οι οποίες πλέον δεν διαθέτουν καμιά οικονομική προοπτική, την αποσύνθεση της κοινωνικής συνοχής προς εκπλήρωση του στόχου “διαίρει και κυβέρνα” και τη συνεχιζόμενη οικονομική καταπίεση!
  Η υπερηφάνεια και ο πατριωτισμός μας βρίσκεται στο ναδίρ! Δεν είμαστε πλέον ούτε
  γαλάζιοι ούτε γαλανόλευκοι παρά μόνο γκρίζοι!
  Για τα παραπάνω ανοσιουργήματα κ. Ζ Μακρή, διατηρείτε σιγήν ιχθύος, όπως επίσης και για τα Ζάπεια, τα 18 σημεία του Σαμαρά, την υπόσχεση για 750.000 θέσεις εργασίας, το 28% της ανεργίας, την αυθάδεια των πολιτικών συναδέλφων σας και ιδιαίτερα της συγκυβέρνησης, τη λιτότητα του Βενιζέλου να συνεχίζει να κυκλοφορεί με BMW των 700.000 €, τον πόνο της κοινωνίας κ.λ.π.!
  Εσείς προσωπικά πως αντιδράσατε και σε τι συμβάλατε σαν υφυπουργός για να απαλύνετε τον πόνο και τα βάσανα του κόσμου που εσείς οδηγήσατε σ’ αυτό το χάος; Βέβαια καταλαβαίνω ότι δεν σας δόθηκε ο απαιτούμενος χρόνος, γιατί ο αρχηγός σας έβαλε πολύ νωρίς στη σαλαμούρα για τις επερχόμενες και συνεχιζόμενες νηστείες!
  Μεγάλο λοιπόν το πολιτικό κόστος που πληρώνετε όπως εσείς λέτε, αλλά ξεχάσατε το γιγαντιαίο κόστος που πληρώνει και θα συνεχίσει να πληρώνει η κοινωνία για πολλές γενιές ακόμη! Καθένας με τον πόνο του!
  Εύχομαι εκ’ βάθους καρδίας και η σημερινή κυβέρνηση σας να ανήκει κι’ αυτή στις κακές συγκυρίες!
  Είστε αξιολύπητη, είστε για κλάματα, δεν σας λυπάμαι! Μην περιμένετε κατανόηση,
  συμπόνια και κροκοδείλια δάκρυα!

 • Πέτρος Ευθυμιάδης

  Αυτή ψήφισε τον ΕΝΦΙΑ και τώρα μας λέει ότι είναι ανοσιούργημα ; Μας θεωρεί ηλίθιους μήπως ;