Θέμα ημερών η αργία παραδέχεται ο Αχ. Μπέος

Κατήγγειλε παρεμβάσεις, από «αριστερούς του κώλ…», αλλά αναμένει δικαίωση…

Θέμα ημερών εκτίμησε ότι είναι η απόφαση του Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης, με την οποία θα τεθεί σε αργία ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, ενώ δήλωσε ότι θα προσφύγει στο Συμβούλιο Επικρατείας.
Επιτέθηκε κατά βουλευτών και κυβερνητικών παραγόντων χαρακτηρίζοντάς τους «αριστερούς του κώλ…» που κάνουν παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη και σε θεσμικούς παράγοντες για την αργία του.

«Αυτοί που έβαζαν στοίχημα ότι μέχρι χθες θα έρθει η αργία μου, το έχασαν. Μέχρι τώρα δεν έχει έρθει, αλλά για να μην πάθουν κανένα καρδιακό επεισόδιο να τους πω ότι είναι θέμα χρόνου, ενώ για το αν θα τεθώ σε αργία, ή αν η απόφαση του Γεν. Γραμματέα είναι σε ισχύ θα το αποφασίσει το ΣτΕ. Ο Νόμος μου δίνει το δικαίωμα και θα προσφύγω», ανέφερε ο Αχ. Μπέος.

Ο δήμαρχος άφησε αιχμές για ανθρώπους που, όπως ανέφερε «προσπάθησαν να έρθει η αργία όσο γίνεται πιο γρήγορα αφού έτρωγαν με χρυσά κουτάλια επί σειρά ετών κι η Δημοτική Αρχή έκοψε τον ομφάλιο λώρο».
Όπως ανέφερε «κυβερνητικοί παράγοντες και Βουλευτές παρεμβαίνουν σε θεσμικό παράγοντα για την αργία μου. Εύχομαι να μην μπορέσουν να παρέμβουν στη Δικαιοσύνη. Ελπίζω αυτοί που θα ασχοληθούν με την υπόθεσή μου στο ΣτΕ να έχουν ήθος ακεραιότητα κι αξία και να μην ενδώσουν σε πολιτικές πιέσεις».

Σοβαρές κατηγορίες, χωρίς στοιχεία

Ο Αχιλλέας Μπέος δήλωσε ότι η Δημοτική Αρχή είναι κοντά στον πολίτη και έχει καταγγείλει σωρεία σκανδάλων.
Επίσης ανέφερε ότι έχει έρθει σε πόλεμο με τη διαπλοκή, ξεσκεπάζοντας τους διαπλεκόμενους και επί 15 μήνες δέχεται λυσσαλέο πόλεμο «από δημοσιογράφους που παραποιούν τα γεγονότα, επειδή τους κόπηκαν τα επιδόματα», χωρίς ωστόσο για μια ακόμη φορά, να αποδεικνύει με στοιχεία, τα λεγόμενά του.

«Προσωρινή η αργία, ο κόσμος… με χρειάζεται»

«Βουλευτής στρέφεται για πρώτη φορά κατά του πρώτου πολίτη της πόλης. Είναι πολιτικό και ηθικό ατόπημα. Μιλάνε για παράβαση καθήκοντος του Γενικού Γραμματέα, λες κι αυτοί δεν κάνουν παράβαση καθήκοντος, με τις παρεμβάσεις τους. Πρέπει να καταλάβουν ότι τα ταμεία του Δήμου Βόλου θα είναι κλειστά γι αυτούς μέχρι το 2019», δήλωσε.
Ο δήμαρχος εκτίμησε ότι η αργία του θα είναι μικρή και προσωρινή, διότι «ο κόσμος με χρειάζεται κι έχω να δώσω πολλά στην πόλη», κάτι που προκάλεσε παρατεταμένο χειροκρότημα συμβούλων της πλειοψηφίας που παρακολούθησαν τη συνέντευξη.

«Μας συνήθισε η Κυβέρνηση σε αριστερά πραξικοπήματα»

Καταλήγοντας απευχήθηκε να γίνει αριστερό πραξικόπημα, κάτι που είπε ότι «μας έχει συνηθίσει η κυβέρνηση», και ζήτησε να πρυτανεύσει η λογική, ενώ τόνισε ότι ο ίδιος δεν κρύφτηκε ποτέ στη ζωή του και ευχαρίστησε το Θεό που του έδωσε δύναμη για να αντιμετωπίσει τον λυσσαλέο πόλεμο», όπως ανέφερε.
Τέλος, δήλωσε ότι συνεργάτες του και πολίτες έχουν εκφράσει την επιθυμία να κάνουν πορεία για το θέμα αυτό, ωστόσο ο ίδιος αρνήθηκε. «Εγώ θα τον κάνω αντρίκια τον αγώνα μου, αλλά να τον αφήσουν να εξελιχθεί», τόνισε.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.