Πνιγμένος στον χείμαρρο Ξεριά ο κτηνοτρόφος στο Νεοχωράκι

Το αυτοκίνητο του αγνοούμενου κτηνοτρόφου εντοπίστηκε μέσα σε χείμαρρο. (Φωτό Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Ν.Μαγνησίας)
Παρασύρθηκε σε απόσταση 10 χλμ. και έφτασε κοντά στον Αλμυρό!

Πνιγμένος εντοπίστηκε στις 10.45 σήμερα το πρωί στον χείμαρρο Ξεριά και σε απόσταση περίπου 10 χιλιομέτρων από το σημείο που είχε το μαντρί με τα ζώα του, ο αγνοούμενος κτηνοτρόφος, από το βράδυ του Σαββάτου, από δυνάμεις της ΕΜΑΚ και της Πυροσβεστικής, που «χτένισαν» την περιοχή εδώ και δύο μέρες.
Η σορός του άτυχου άνδρα εντοπίστηκε στον χείμαρρο Ξεριά, που είχε πλημμυρίσει και εντοπίστηκε σε απόσταση περίπου 10 χιλιομέτρων, καθώς το νερό τον παρέσυρε μετά το Νεοχωράκι, περίπου 6 χλμ. πριν τον Αλμυρό!

Η σορός του άτυχου 59χρονου κτηνοτρόφου εντοπίστηκε, λίγο μετά τις 10.30 το πρωί, από ομάδα πυροσβεστών και ΕΜΑΚ, με χαρακτηριστικό το γεγονός ότι εντοπίστηκε μέσα σε φερτές ύλες του κατέβαζε ο χείμαρρος, του οποίου η στάθμη είναι ακόμη σε υψηλό επίπεδο, μετά τις έντονες βροχοπτώσεις του Σαββάτου.
Οι πυροσβέστες ανέσυραν τη σορό του άτυχου 59χρονου από τον χείμαρρο, που έφερε πολλαπλά χτυπήματα από τη διαδρομή του στο νερό, με πέτρες, κομμάτια δένδρων και λάσπης και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού αρχικά και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Βόλου.

Σημειώνεται ότι ο άτυχος 59χρονος (που ήταν ανύπαντρος) πήγε στο μαντρί του, βόρεια του χωριού το απόγευμα του Σαββάτου, που οι συνθήκες ήταν άσχημες, λόγω της καταιγίδας και αργά το βράδυ ενημερώθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία ότι αγνοείται, με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν έρευνες, στις οποίες από χθες Κυριακή το πρωί μετείχε κλιμάκιο και της ΕΜΑΚ. Το αυτοκίνητο του κτηνοτρόφου εντοπίστηκε περίπου 700 μ. από την κτηνοτροφική μονάδα και οι έρευνες την Κυριακή επικεντρώθηκαν σε χείμαρρο που βρίσκεται στην περιοχή και είχε φουσκώσει από τα νερά.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.