Άνοιξε μέτωπο με την Καντόλα ο Μπέος

Παραιτήθηκε η πρώτη από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑΜΒ

Τριγμοί έχουν δημιουργηθεί στην ομάδα πλειοψηφίας του Δ.Σ. του Αχιλλέα Μπέου. Μετά την διαφωνία του δημάρχου με τον πρόεδρο του Δ.Σ., Γιώργου Μουλά, για την αγορά του οικοπέδου στο «Σωρό», κάτι που αποφάσισε να πάρει πίσω, αφήνοντας έκθετο τον κ. Μουλά, νέο θέμα προέκυψε, πολύ σοβαρότερο, με την αντιδήμαρχό του και δικηγόρο, κ. Βιολέτα Καντόλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, συνήλθε η ομάδα πλειοψηφίας της ΔΕΥΑΜΒ, για να συζητήσει σχετικά με το θέμα της ΕΡΓΗΛ, ώστε τη Δευτέρα που συνεδριάζει το Δ.Σ. , να υπάρξει ομοφωνία και να παρθούν αποφάσεις κατά δυο υπαλλήλων της εταιρίας, που σύμφωνα με το πόρισμα «ελέγχονται» για τη στάση τους απέναντι στην κατασκευαστική εταιρία.

Η αντιδήμαρχος και μέλος του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ, κ. Βιολέτα Καντόλα, διαφώνησε με την εισήγηση του δημάρχου και ψήφισε λευκό, διότι ως δικηγόρος εκτίμησε ότι το πόρισμα είναι νομικά διάτρητο. Η απόφαση της κ. Καντόλα, να ψηφίσει «λευκό» , έκανε «Τούρκο» τον δήμαρχο, ο οποίος της επιτέθηκε φραστικά, λέγοντας της χαρακτηριστικά ότι είναι «τελειωμένη».

Η συζήτηση, σύμφωνα με πληροφορίες, εκτραχύνθηκε σε χαρακτηρισμούς από τον δήμαρχο, με αποτέλεσμα η κ. Καντόλα να νιώθει θιγμένη από την συμπεριφορά του δημάρχου και να υποβάλλει την παραίτησή της από τη ΔΕΥΑΜΒ.

Οι νέοι αυτοί κραδασμοί στην ομάδα πλειοψηφίας, αν η κ. Καντόλα επιμείνει στην παραίτησή της, φέρνει μεγάλα προβλήματα, ενόψει μάλιστα και της εκλογής του νέου δημάρχου τις επόμενες ημέρες, όταν τεθεί σε αργία ο κ. Μπέος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.